Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    MsChevy skrev 2013-08-13 09:32:09 följande:
    Var beställde du? Glad
    Ebay =)
  • Milli

    Såg nu att jag missade lägga in bilden på klänningen jag beställt. Denna kosta alltså 760kr med underkjol och frakt till sverige Givetvis helt ny. Hoppas bara den ser lika bra ut i verkligheten..


  • Milli

    Angående citeringar så kan de bero på att ni har internet explorer? jag hade också de problemet tidigare men när jag bytte till google chrome så funka de utmärkt, även att ladda upp bilder som heller inte gick med explorer..

    Vi har redan bokat catering, de blir chilimarinerade kycklingspett på salladsbädd till förätt, fläskfile, potatisgratäng och casissås till huvudrätt och sen efterätt blir tårtan som jag gör själv..

    Lokal, kyrka, präst osv är bokat sedan länge, även liveband och dansshow. Har beställt massa dekorationer och grejer inför bröllopet så som bordsdiamanter, stolsrosetter, brudklänning, slöja, tiara, mannens kläder, blomblad, korgar till näbbar, morgongåva till mannen och mycket mer. Har även gjort nästan alla 45 inbjudningskort samt sytt 2 av 100 stolsöverdrag.. Massa jobb kvar men skönt att de största grejerna är spikat :)

    Har heller inte någon speciell budgett men räknat på att vi kommer att hamna på cirka 50.000 med allt. Men skulle vi köpt allt i sverige så hade de nog varit de dubbla.. Köper mycket från utlandet och sparar ner på de vi kan.. Kommer att se lyxigare ut än vad de egentligen är.. (Hoppas jag ;)) 

  • Milli

    Junibrud: De låter ju som de blir kanonbra ju :) vad roligt att de renoverar för eran skull =)

    Lina: Visst kan du hitta billigare klänningar även i affären.. Jag provade klänningar och hitta en jättefin med massa bling bling stenar (strass) på både fram och baksida, den såg riktigt lyxig ut och kosta bara 2500. Dock vill ju jag spara in på så mycket som möjligt så jag beställde en kinaklänning för 670kr så jag hoppas att jag ska bli nöjd med den kvaliten.. 

  • Milli

    Själv är jag inne i bordsdulning stadiet. Har pratat med floristen och de blir väääldigt dyrt med alla de blommor jag egentligen vill ha plus att flera är allergiska så därför är jag inne på om jag ska ha platsblommor på borden.. De låter kanske inte så fint men man kan ju kanske sälja vidare de efteråt och de riktiga blommorna som såklart skulle vara snyggast är ju mycket dyrare och måste sen kastas direkt efter eftersom vi ändå reser på bröllopsresa.. Vi vill ju gärna ha de lyxigt och maffigt men till lågt pris. Och idag hitta jag dessa blommor som jag funderar på att beställa. Isf 15 stycken så de blir ett på varje bord, om inte de blir för mycket? De är ca 70cm långa och 20cm breda. Kostar bara 180kr/st så de känns billigt för att vara ett så stort arrangemang men känns väl sådär att lägga typ 3000 på plastblommor. Men som sagt mycket billigare än riktiga, och om jag ska välja riktiga så blir de nog mindre grupper och då inte som jag egentligen tänkt från början.. Så hur tycker ni jag ska göra? Kommer man reagera på att de är plast eller tänker man att helheten ser bra ut?


  • Milli
    Millan skrev 2013-08-19 21:46:14 följande:
    Vi har funderat på att gravera gästens namn på vattenglaset alt vinglaset. Vad tror ni om den idén som bordsplacering? Tacksam för synpunkter, någon som sett de tidigare eller gör de själv?
    Såg de i en tråd som hette något med visa era bordsdukningar. Var någon som skrev i den nyss så den borde du hitta bland senast skrivna inlägg :)
  • Milli
    Jennie1414 skrev 2013-08-20 11:06:36 följande:

    Alla verkar vara i full gång med planering , inköp osv :) Roligt att läsa.


    JAg klickade precis hem mina tärnors klänningar ... spännande :)


    Va har ni för färgteman , om ni nu har det? :)


     


    Jag har äntligen bestämt mig för Gammelrosa , vitt och grönt


     


    Så nu letar jag efter gammelrosa slips/fluga till mannen min och hans bestman. TIPS? :)


     


     


    Ja de är ju så himla roligt att handla :) Jag beställde precis dessa blomsterarrangemangen, fick ytterligare 500kr i rabatt :) Och idag kom de ännu mer diamanter (har redan köpt 10000st) plus hundra stolsrosetter i rosa =) 

    Våra färger är rosa, silver och vitt :) Med glitter, glamour och bling bling med ett inslag av 50 tal och rock n roll som tema :)

    Jag säger bara en sak EBAY. Handlar i princip allt där och sparat flera tusen redan..! Köpte mannens slips där, jättefin ljusrosa med paisleymönster på (samma mönster som västen) för 60kr inkl frakt :) Ska även beställa slips till bestman men har inte bestämt vad han ska ha på sig än eller i vilken färgordning så väntar med de, och givetvis ska tärnornas klänningar beställas (de kostar ca 300kr styck ink frakt) men en av dom försöker bli gravid (har försökt länge vissrligen) men därför har vi sagt att vi väntar tills jan/feb med att beställa så vi vet hur de ser ut på den fronten.. Alla ska ha likadana klänningar..
  • Milli
    Havsklippan skrev 2013-08-20 20:27:14 följande:
    Hej på er! 

    Har inte varit in så mycket här men känner att nu börjar det klia i fingrarna att börja med planeringen lite mer! Hoppas att det är ok att jag hoppar in i tråden!

    Vi ska gifta oss den 14 juni i kyrka och så har vi mottagning på ett värdshus som gör all mat och tårtan. Provsmakning sker först under våren så det blir spännande att se hur menyn blir för oss till slut! Men så kyrka och mottagningen är bokade iaf. Hur mycket har ni hunnit boka och bestämma? Känns så konstigt att boka andra saker redan nu men det kanske man ska? Tänker på buketten och övriga blommor, bussar, bilar, makens kläder?

    Jag är väl den som planerar allra mest här hemma och jag är inne på färgtemat, precis som jag såg att Jennie1414 bestämt sig för - gammelrosa, vitt och grönt i grunden! Sen kan det tillkomma nån persikafärg/orange på det kanske.

    Klänningen är jag inne på att göra helt själv. Ja det är ett helt enormt projekt nu, speciellt med tanke på att jag aldrig sytt en klänning i hela mitt liv. "Överklänningen" ska dessutom bestå av virkade dukar som jag håller på med just nu. Känns som om jag kommer behöva beställa en kinaklänning under våren haha!

    Har inte hunnit läsa era tidigare inlägg mer än vad som stod här på sista sidan men ska när det blir lite tid mellan varven (har en 11-månaders pojke som går och är allt annat än still) försöka läsa ifatt :)

    Kram på er!! 
    Vi har bokat lokal, kyrka, präst, maten (catering), tårta (gör själv), liveband, dansskola som ska göra ett uppträdande och fotograf. Förutom de så har jag beställt en himla massa saker redan :))

    Har också en 11 månaders bebis och en till på 25 månader så här är de också full rulle :) Ingen av dom går på dagis heller men om några veckor när minstingen fyller ett så börjar dom båda två men då börjar man ju jobba för fullt så de blir väl inte mer tid för de.. 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-08-23 15:27:17 följande:
    Har klänningen kommit, blev det bra?
    Haha lustigt att du frågar. Jag fick ett samtal från brothers and sisters i malmö igår (typ 60 mil härifrån) som undra om jag beställt en klänning. Då hade de fått den levererad till butiken men skulle såklart skicka den vidare med schenker som lämnat den fel. Idag ringde schenker i göteborg och undra om jag hade spårningsnummer på klänningen så de kunde rätta till felet (vilket jag inte har) men de skulle skicka den ändå men först på måndag eftersom bilen redan gått idag. Så vi får väl se om den kommer ända fram eller inte ;) 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-08-23 19:23:27 följande:
    Ojdå for den så fel, hoppas den dyker upp snart. Från vilken sida är det du köpt den? Jag velar så hur jag ska göra med klänningen, köpa i butik svindyrt eller chansa och beställa.. ? Synd att man bor i en sån liten stad där det inte finns några brudshoppar annars kanske man hade kunna hitta något på rea eller så :/
    Ja den borde ju dyka upp, de var iaf väldigt trevliga på telefon. Jag köpte den på ebay, kosta ju bara 760kr med underkjol och frakt så jag chansa och tänkte att skulle den kännas helt fel så går de garanterat att sälja och få tillbaks pengarna :) Jag provde ju klänningar i en butik och hitta ändå ingen jag fastna för där och sen är de som du säger väldigt dyrt så jag hade bestämt redan innan att jag skulle beställa en utomlands men trodde inte att de skulle bli redan nu och sååå billigt ;) Jag tycker du ska chansa, i värsta fall borde väl du också kunna sälja den.. Vad för typ av klänning är de du letar efter då? Har du någon bild av ungefär hur du vill ha den?
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet