Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Jennie1414 skrev 2014-03-17 10:33:33 följande:

    Försökt ladda upp en bild nu flera ggr. Funkar inte, någon som vet vad jag gör för fel?


    Power of Love skrev 2014-03-17 18:02:25 följande:
    Försöker du från surfplatta, mobil eller dator? Vet att många haft problem med just för surfplattor och mobiler så om du använder det av någon av dem, testa via dator istället. Om du redan försökt via dator så vet jag inte vad felet kan vara. 
    Om man har dator så brukar de inte fungera om man har internet explorer så jag bytte till chrome efter jag började hänga här och då har de aldrig krånglat. Men nu försökte jag ladda upp bilder men när man valt fil så kommer de inte ens med här på sidan och står ingen fil har valts, har provat explorer också för säkerhetsskull men de kanske är någon bugg som inte fungerar just nu eftersom allt är så nytt.. :) Synd för jag har maaaaassa bilder att visa =)

  • Milli
    HalkatlaNr1 skrev 2014-03-17 21:54:47 följande:

    Hur gör man när man har i inbjudan skrivit länken till den gamla sidan?
    Var kommer de och hur hittar då de rätt? Någon som vet? 


    Jag läste någon stans att de gamla verktygen och sidorna kommer att fungera precis som vanligt, så har du länken så fungerar den fortfarande. De var väl om man startar en ny nu som de var lite annorlunda.. Man kunde även komma in på den gamla BT genom en banner på startsidan så ska de se ut som tidigare, Har dock inte testat.. 
  • Milli
    meandmylove skrev 2014-03-18 19:54:17 följande:

    Men själv va alla är pampiga o snygga! Jag väntar spänd på den j-vla klänningen och slöjan som typ aldrig kommer.. så segt.. Väntar även på ett par manschettknappar till killen och beställde en caketopper som var Perfekt!! Det var en gravid brud också kunde man välja hår och hudfärg (bra eftersom min kille är mörkare) men idag Maila de dem och sa att de hade problem med leveransen till sverige så vi kan inte få någon. SKIT!


    Hoppas klänningen kommer snart, tiden går så segt när man verkligen väntar ;) Men åh vad typiskt då när de gäller caketoppern :( Men har du funderat över idén att beställa en caketopper i sugarpaste? Då kan man ju göra precis som ni vill och efterlikna er så gott de går.. Vart bor du? Jag gör ju en hel del tårtor men nu har tagit lite halvpause nu då jag känner att bröllopsplaneringen, jobbet och familjen tar all tid. Men kanske går att få tid till att göra en åt er om ni inte har någon  som bor nämre så klart :) Du kan ju kika in på bloggen om du vill =)
  • Milli

    Bytte tillbaks till den gamla BT och då verkar de gå att ladda upp bilder :) Detta är vad jag pysslat med de senaste 14 dagarna :)

    En aktivitetsbok som alla barn ska få så de har något att pyssla med när de börjar bli uttråkade av tal eller att sitta still. Ska packa in den i cellofan med en multifärgpenna. Har bara skrivit ut ett färdigt exemplar ännu och hitills har denna dagit mig 6 timmar och då har jag som sagt inte skrivit ut mer än att jag blivit nöjd med ett häfte (har ändrat massa under tidens gång). Är 20 sidor i boken, var inte de enklaste med dubbelutskrift då jag inte testat de tidigare men nu börjar jag bli van ;)




    Har märkt att jag gjort en ruta för lite i korsordet men de ordnas självklart innan alla skrivs ut ;)

    Har även fjort bordsplaceringstavlan nu, den är 90x120cm så den blev rätt stor. Har sågat och målat och klistrat på jättefina blingbling bokstäver så de passar vårat tema :) Har förberett sålångt jag kan, själva bordsplaceringen gör jag efter alla osat :)



    Har även gjort ett stort hjärta som ska hänga bakom oss där vi sitter :)



    Och så har jag och mannen byggt ihop en låda som önskebrunnen ska stå på, Den är inte helt klar än, ska limma ihop kanterna så inte skarvarna blir så tydliga.. Blir nog bra detta när bröllopsdagen kommer :) Nu är nästa steg att börja med festhäfterna som jag redan bestämt hur de ska se ut och vad som ska vara på vilka sidor osv..


    Hoppas nu bara inte att någon av våra inbjudna ser detta ;))
  • Milli
    Caisa skrev 2014-03-19 08:29:13 följande:
    Ååh vad fint! Vilka bra idéer! Önskar att jag vore lika pysslig. :)
    Tack. Älskar att pyssla, blir lätt så när man jobbar i en pysselbutik och får idéer hela tiden :) Men de är väl inte för sent för dig också att bli lite pysslig? :)
    Power of Love skrev 2014-03-19 11:24:32 följande:
    Vilken söt aktivitetsbok! Jättebra idé att ge dem nåt sånt att göra. :)
    Tack :) Jag hade tänkt ha en lek/pysselhörna för barnen med en eller två som är "anställda" för att leka och pyssla med dom men de var svårare än jag trott att få tag på någon till de. Hade 10 stycken på min lista men typ alla jobbar eller så tyckte dom inte att de var deras grej :( Så då kom jag på idéen att de får en pyssekbok åtminstoende så kan de sitta på sina platser :)
    Maria466 skrev 2014-03-19 17:25:13 följande:
    Var det du som hade gjort en "gästbokslåda" 

    Ja de stämmer :) Finns flera bilder här i tråden men de är nog några sidor bort nu ;)

  • Milli
    Maria466 skrev 2014-03-20 19:21:16 följande:
    Du har möjligtvis inte lust att maila mallen till all text om du har den kvar? 
    Rensade hela datan för ett tag sen och då försvann allt tyvärr :( Men jag vet att Linanordström tex sparade mina bilder jag la upp och sen skrev ut så de verkar vara bra kvalitet på dom. Så kika tillbaks i tråden här eller sök på gästbok så kommer säkert de inlägget upp så kan du också spara dom på de viset :)
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-03-21 19:17:13 följande:
    Tyvärr blev det inte alls bra när jag skrev ut, så jag ska göra egna nya i Word.
    Jaha vad synd då, trodde de var bra kvalite eftersom du skrivit ut dom ja.. Jag gjorde dom ju i paint ja :)
  • Milli
    Jennie1414 skrev 2014-03-28 08:13:10 följande:

     


    Bytte till gamla sidan, då funkade det :) ( Skall som sagt läggas upp lite )


    Jag måste också byta till den gamla sidan om jag ska lägga in bilder :( Skrev i forumet där man rappoterar buggar men fick aldrig något svar om de. Du kanske kan skriva där du med så dom ser att flera har de problemet.. :) 
  • Milli
    Kittwn skrev 2014-04-06 19:35:28 följande:

    I går blev jag möhippad! Har varit lite ledsen för att vi inte skulle få till någon i Grekland eftersom dom kommer bara två dagar innan och de har varit massa strul. Och jag hade verkligen inte minsta tanke på att dom skulle fixa något här! men tydligen har mina två närmsta vänner, min sambo och hela min familj vetat om de här och planerat i två månader!

    Var och fikade med min dotter och föräldrar i går morse. Så hoppar mina tärnor fram med en tiara/slöja och säger "Från och med nu är du kidnappad! Nu är de möhippa". Min mamma tar dottern och vi sticker iväg.

    Först fick jag shoppa skor, party outfit och biniki. Sen skulle jag hem och packa en väska för övernattning. Mamma skulle ha dottern i närheten helatiden och hon hade fixat all packning till henne.

    Sen körde vi och körde hade ingen aning om vart vi skulle. Men vi kom fram till ett spa hotell. Där hade dom bokat en timmes super härlig massage för mig. Sen kom jag upp till vår svit (tre sovrum, bastu och massa grejer) där dom gjort i ordning med ballonger, grialnder, vin och mitt favorit godis.

    Så gick vi ner till spat igen och drack bubbel och badade någon timme. Fixade i ordnign oss för middagen med dom nya kläderna. Åt fantastisk god mat och hade sååå kul och trevligt! Sen slutade vi med att dansa någon timme på hotellets nattklubb!

    Hade SÅ ROLIGT, har inte varit ute sen jag blev gravid (två år) så de var verkligen behövligt. Dom hade fixat allt så bra och jag behövde inte oroa mig en sekund för dotter då hon bodde en trappa ner och mamma uppdaterade oss hela tiden. Känner mig fortfarande helt uppskruvad av lycka :D


    Åh vad roligt, låter som en härlig dag :) 
    Jobbigt de där att inte veta något tycker ja..! Men jag misstänker att jag kommer att bli möhippad den 25e maj. Fast de är bara för att jag såg att gubben fått fb mail och så vände han bort telefon när han skulle läsa (han är typ aldrig inne på fb).. Och strax därefter fråga han om jag var ledig den dagen och inget mer. Sen fråga han någon vecka efter igen och sa att han skulle på bilmarknad då (han är ofta på sådana men jag kan inte minnas att de varit i maj tidigare då de oftast är juli, aug och sept. Har ju hans lösenord till allt så skulle kunna kolla men tänker att jag inte vill veta också.. Mamma däremot var väldigt lurig och sa att hon var inblandad iaf så min tanke nu är kanske att hon ska ha barnen och att vi ska ut på var sitt håll samma dag? Men de är bara misstankar ;)
  • Milli
    Imsevimse skrev 2014-04-06 15:14:28 följande:

    Usch, förra helgen rev vi ut en stor bit papper och gjorde en mindmap över vad vi har kvar att göra inför den stora dagen. Jag visste att det var en hel del kvar, men både jag och sambon ryggade tillbaka lite över alla punkter vi kom fram till. Det som känns lite mest akut är sambons kläder och maten. Sambon vill gärna beställa skräddarsytt från någon hemsida men verkar inte riktigt vara införstådd med att sånt kan ta lång tid, samt att risken för att det kanske blir fel och inte hinner rättas till är ganska stor. Ibland får jag lust att själv helt sonika gå in på närmsta Dressman, köpa något där och säga:"Se här, det här ska du bära!" =P
    Inbjudningarna blev klara i helgen iallafall, vårt värdpar har hittat på något hyss som de ville lägga in info om i kuverten innan de klistrades igen, och som vi inte fick se. Kuverten ska skickas imorgon men det kliar ordentligt i fingrarna av nyfikenhet nu när de ligger här i hallen och väntar på leverans till brevlådan!
    Vårt tema är second hand, lantligt, hemmagjort/gjort med kärlek, vitt, lila och spets. Inbjudningarna är därför inte jättevackra eller perfekt gjorda, men vi blev rätt nöjda ändå (kortet på bilden är en prototyp och därför ser därför lite bubbligt ut och har en del veck). Vi ville gärna smycka kuvertet med något, men tyckte att det var sjukt dyrt att köpa färdiga kuvert med motiv. Därför ritade jag upp en bild för hand på ett kuvert och sedan scannade vi in det i datorn, för att sedan skriva ut det på vanliga vita c6-kuvert. Inspiration till bilden har jag dock hämtat från ett färdigt motiv. Materialet till själva inbjudningarna är golvpapp och ett oblekt papper som båda fanns hemma och skräpade i en garderob. Tårtpappret köptes på Tradera. Allt som allt kostade våra inbjudningar med tillhörande kuvert ca 60 kr, men desto mer i tid, svordomar och tårar. Hade jag vetat hur lång tid det skulle ta hade vi beställt färdiga kort på en gång. Inte värt allt klippande, klistrande och otaliga försök att få ett papper som inte är tänkt för skrivare att ligga rätt.
     


    Vilka fina kort, gillade verkligen kuvertet!! :) Förstår att de måste vara jobbigt att inte veta vad de är för lapp dom lagt ner, spännande också :) 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet