Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    LinaNordstrom skrev 2013-09-02 20:46:31 följande:
    Det är så himla dyrt att resa och vi håller på med ombyggnationer på huset och så. Nog hade det vart kul med en resa men med barnen isåfall, skulle sakna dom för mkt annars
    Csve skrev 2013-09-02 20:51:54 följande:
    Vi ska inte heller resa någonstans. Prioriterar inte det, och skulle aldrig klara att lämna barnen. Så vi väntar med en resa tills alla barnen är så pass stora att de uppskattar att resa utomlands. Lilleman är bara 18 månader.Vi kommer varken önska oss presenter eller bidrag till resa  utan kommer ta en liten kuvertavgift och bjuder då på en hejdundrande fest. 
    Jaha okej. vi har ju också två små barn, en fyller 1 år idag och den andra är 2år och visst kommer jag också sakna dom men samtidigt så har de varit så himla tufft så därför ska de helt enkelt bli skönt att få komma bort lite och få tid med bara mannen. Har ju ingen egentid ihop nu.. den lilla lägger sig ju med oss typ 23-24.00 och har gjort så sedan födseln, den stora var likadan när hon var mindre men nu lägger hon sig iaf 20.00 men somnar kanske inte förens 21.00 vissa dagar. Vi är typ avundsjuka på alla föräldrar som lägger sian barn kl 7 och sen har egentid, de har vi aldrig haft.
    Och då har vi ändå bytt ut badrummet (totalrenoverat), samt totalrenoverat köket (nytt), bytt panna och tankar, tapetserat 5 rum och lagt golv och lagt igen en dörr, byggt staket, husvagnsgarage, carport, ett till vedskjul, staket från grunden och mycket mer på bara ett år. Allt är betalat kontant dessutom :)
    Så då kanske ni förstår varför vi är lite sletna och drömmer om att få komma iväg bara vi två. Även om jag såklart tror jag kommer sakna ihjäl dom.. Men den dagen tar vi då :) Tänkte även ta en resa ett par månader efteråt med barnen.. 
  • Milli
    Caisa skrev 2013-09-04 09:02:20 följande:
    Milli: Vågar inte avslöja vilken tårtställning det är innan budgivningen är över vilket är på fredag... Då ska jag visa! Glad
    Hehe okej. Var bara nyfiken eftersom jag själv gör tårtor (på fredag har jag gjort 3 stycken på 7 dagar) och har därmed massa olika tårtställningar ;) Till min egen tårta så har jag tänkt beställa en vattenfontän och ställning så de tror jag blir superbra :)
    Caisa skrev 2013-09-04 20:26:26 följande:
    Nu är jag nog klar med Save the date-korten... Ska skriva ut på jobbet imorgon, hoppas att det blir ett bra resultat, isåfall ska jag bara pyssla på ett "skraplager" på hjärtanen och försöka få iväg dem nästa vecka! Skrattande

    Ursäkta CAISA't som går över bilden men jag har jobbar ett tag med detta och vill inte riskera att någon kopierar rakt av Tyst


    Jättefint kort! Är lite nyfiken, hur gör man skraplager? Visste inte man kunde göra de själv.. 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-09-03 20:57:54 följande:
    Tja har ni gjort alla dessa renoveringar på ett år och dessutom betalat allt direkt ur fickan kan jag ju bara konstatera att ni har ett heeelt annat ekonomiskt läge än oss Själv är man fattig sjuksyster
    Jag tycker inte att vi har övedrivet bra med pengar. jag har ju dessutom varit föräldraledig i 2,5 år och annars jobbar jag 50%. dock tjänar jag inte långt ifrån mannens heltidslön (när jag jobbar vill säga). Han har varit föräldraledig en dag i veckan i ett år så jag är glad att vi trots detta har kunnat sparat ihop så mycket pengar. Och nu ska vi spara ihop massa till bröllopet så jag hoppas att de går ihop med budgeten ;)
  • Milli
    Caisa skrev 2013-09-04 21:38:58 följande:
    Milli: Hittade idén på en blogg för en tjej som gifte sig i Augusti, klicka här för att komma till inlägget.
    Jag tänkte ha guldfärg på hjärtanen! Skrattande

    Angående tårtställningen så är jag bara rätt att bli utbudad då det var ett bra pris på en ganska dyr sådan. Men vinner jag den dyker den definitivt upp här! Glad
    Åh vad smart :) Jobbar ju på panduro och har aldrig hört talas om detta men de var ett bra tips :) De kommer jag säkert få andvändning av senare-. Tack för att du dela med dig.

    Åh vad synd när de gäller tårtställningen. Jag har märkt att de bästa är att lägga sitt bud bara någon minut innan den går ut. Har man tur så är de inte så många som hänger med på den svängen ;) Hoppas du får den ändå :) Vet ju inte vad de är för någon du tänkt köpa men om de är en flervåningsställning i plast så brukar de vara ganska svajjiga, så kanske kan du eller mannen bygga en i trä? Typ liknande? Beror ju på vad de är för modell du tänkt dig då förstås.. 
  • Milli

    Ja den har jag sett några gånger, jättefin! Åh den var inte lätt att bygga nej. Håller tummarna för dig :) Här är de ställningarna jag har idag http://millistartorochannat.blogspot.se/2012/06/ny-cupcakestallning-och-hyra.html plus massa pelare osv. Men ska som sagt köpa en ställning plus fontän och bara de kostar 1300 på ebay, är inga som säljer de i sverige så vet inte vad de kostar. Sen har jag nog 20 tårtfat/kakfat och massa flervåningskakfat :)

  • Milli
    Zakaw skrev 2013-09-06 14:39:53 följande:
    Här har det hänt litegrann sen sist: Förutom att kyrka, präst och festlokal är bokat har vi nu reserverat bröllopssvit samt preliminärbokat ca 50 sängplatser för nära och kära på samma ställe. Gött med gemensamt boende och brunch dagen efter! :D Dessutom råkade jag buda hem en brudklänning på Tradera häromdagen... För ynka 519 kronor sys klänningen upp efter mina mått - jag har väl ingen större tro på att den kommer att se ut som på bilden, men för den summan kunde jag tänka mig att ta en vild chansning! Och det KAN ju blir bra! :P
    Förstår att de känns gött att ha de avklarat :) De var jättebilligt, har du bild? Jag köpte min klänning från ebay helt ny med underkjol och gick på 620kr. Klarade mig undan tullen också :) 
  • Milli
    Cindy01 skrev 2013-09-05 19:44:50 följande:
    Håller på och funderar.... Vi ska ge favors till våra gäster och håller på och funderar på VAD vi ska ge. Har funderat på att beställa lyckokakor på Ebay, men tex. min mormor kan inte engelska och budskapet i lyckokakorna är ju på engelska :/ Tänkte att budskapet även kanske skulle få igång lite snack, gäster i mellan!? Att dom frågar och pratar om vad den andra fick för budskap. Funderade först på att baka egna och skriva nått smått åt gästen, nått privat oss i mellan. Men det lir 1. För mycket att baka, har 100 gäster och 2. För svårt att komma på åt till 100 gäster ;) Men vad skulle vi till sätta i? Tänkte på nått godis!? Algrensbilar eller mintpastiller typ eller dagen efter kit (panodil, treo, resorb osv.)


    Borde de inte vara svårt att hålla isär alla hundra kakor? Eller står de namn på dom kanske? Vi funderar på att ge ett dagen efterkit med de du skrev och lite till. Funderar på att slå in små chokladkakor också med egengjorda etiketter.
  • Milli

    Hämtade hem mina skor idag. De var jättefina men de kändes så trånga och mina fötter såg väldigt breda ut i dom. Vet inte om dom blir bredare om jag beställer hem en storlek större eller om de är ungefär samma. Kanske lika bra att köpa skor från en affär så man får prova dom ändå.. Åh vad jag önskade att dom satt perfekt.. :)

  • Milli
    Nu är jag nyfiken på hur era kyrkor som ni ska gifta er i ser ut??

    Så här ser iaf våran ut:

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet