Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Inte för att någon frågat mig men så här ser ringen ut som jag köpt :) Den är iväg på gravering nu :)


  • Milli

    Vi skriver också ut på a4 (eventuell mönstrad) och klistrar in inuti kortet. :) Kul att läsa när ni tänkt skicka ut korten osv. Vi har heller inte skickat ut save the date men gått ut med de på FB så jag hoppas de flesta fått med sig de. Rykten brukar ju sprida sig ;)

  • Milli

    Här är mitt senaste pysselprojekt till bröllopet :) En låda att lägga alla kort i. Känns som den tog en hel dag att göra då jag först måla alla lådorna silver, sen skärde till dom (är ihålig så alla korten ramlar ner i nedersta boxen) och sen limmade jag en och en sida med pensel och strödde på glitter, gjorde sne så på alla sidor och på den översta är de massa bling-bling stenar istället :) Texten är bokstäver som jag glittrat och sen målat vita så att de ska synas lite bättre..



  • Milli
    iQbee skrev 2013-11-09 21:57:40 följande:
    Häftig =)

    Jag ska inte skriva vårainbjudningskort men jag gör svarskorten och menyerna själv och har ett tjockt papper ca 180-200g. Laserskrivare tar upp till det. provade ett strukturerat 160 g då blev det lite suddigt men har man en relativt bra skrivare kan man göra det själv =)
    Tack :)
    Oprekär skrev 2013-11-10 02:03:24 följande:
    Bra jobbat Milli! Som vanligt Flört
    Och jaaa, tiden går så himla sakta just nu..... Men efter årsskiftet tar det nog fart!
    Tack :)
    iQbee skrev 2013-11-09 21:58:28 följande:
    Är det bara jag eller går tiden sakta???
    Med 2 små barn (en 1åring och en 2åring), ett jobb + tårtbeställningar vid sidan av och allt annat så tycker jag inte de går sakta hehe. Snarare så flyger dagarna fram då de går i ett hela tiden. Dock kan de ibland kännas som att tiden står stilla när de gäller bröllopet men de är säkert för att man redan fått gjort så mycket och att de ändå är ganska långt kvar dit än.. ;)
    MsThezzizen skrev 2013-11-11 10:41:17 följande:
    Klänningen är nu beställd iaf . Det blev denna...


    jag börjar också känna mig lite stressad! Sen om det är över tid eller över pengar vet jag inte riktigt...  Det är ingen i min närhet som stressar det minsta.  Vi kanske fortfarande är ute i väldigt god tid?

    Vad har ni gjort färdigt? Jag känner ändå att vi har ganska god koll nu, inga stora frågetecken utan mest småpyssel.. Fast det kanske är det som tar tid sen...  Vi som inte skulle ha någonting tidigare, det blir bara mer och mer...
    Vi håller på som bäst att utforma våra inbjudningar. Det är svåååårt! Vi har en fundering på att se till att de kommer fram den 14/2, dels på allahjärtans dag och så är det exakt 4 mån kvar då...
    Vad fiiin klänning :) Åh den satt ju jättebra!

    Jag känner mig väldigt bra med i tiden. 
    *Alla inbjudningskort är färdigpysslade (frimärken köpta för länge sen och väntar bara få att bli skickade)
    *gästboken är klar
    *bordshållarna är klara
    *gåvoaskar/namnskyltar är klara (även allt innehåll, dock har vi inte lagt ner de i askarna än men vi har allt)
    *30 stycken egengjorda ljushållare klara
    *kuvertlåda klar
    *musiklistan till livebandet är klart och spotify listan till pauserna och efter är ganska påfylld
    *menyn är klar sedan länge

    Vet faktiskt inte om de är så mycket kvar att göras mer än dessa jäkla stolsöverdrag som jag iaf har sytt klart 37 av nu (av 100)..
    *Jo just de jag ska ju göra placeringstavlan (en ganska avanccerad sådan men de kan jag ju inte göra förens en månad innan)

    Utöver de är ju vigselring och precis allt inhandlat inför bröllopet, allt är bokat sedan länge när de gäller catering, liveband, underhållning-dansuppträdande, lokal, kyrka, fotograf mm

    De enda frågetecknerna vi har nu är vilka som ska servera maten (vill ju inte ha våra gäster till de), samt vem som ska passa barnen senare på kvällen samt natten (vill ju inte att någon av våra gäster ska åka hem tidigt för att passa barn då vi vill att alla ska vara med) och sen hade vi ju tänkt åka på resa i anslutning eller inom ett par dagar efteråt men nu funderar vi på om vi kanske ska skjuva den till hösten då de är lite kyligare och de kanske hade varit "goare" att åka på en resa då än i juni när de ändå är varmt..?? Men samtidigt så känns de ju inte som en smekmånad om de är 4-6 månader efteråt så de är dom stora frågorna som cirkulerar här hemma nu.. ;)
     
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-11-12 09:35:38 följande:
    Va fin! När kommer du hem till mig och pysslar?
    Haha :) Har inte tid med någon resa nu men du får gärna komma hit så kan vi pyssla ihop ;) Vart bor du föresten?

    Idag har jag sytt julförkläden till barnen som de ska ha när de bakar pepparkakor. Har aldrig sett så små förkläden (den minsta är ju ett år och den största två) så de kommer bli så söta så :) Pysslar rätt mycket faktiskt även om de inte har med bröllopet att göra :) 
  • Milli

    Jag har de senaste dagarna sett alla avsnitt av "vårt bröllop i era händer" på tv3 play. Jag skulle nog aldrig våga förlita mig på min släkt och vänner utan måste fixa med allt själv för att de ska bli exakt som jag vill :) Däremot tyckte jag de var jättespännande och roligt att se alla avsnitt och man fick många fler tips på vad man skulle vilja ha med och hur man kan göra. Så om ni tycker tiden går sakta nu så rekomenderar jag att kolla på dessa program :) Önskar de gick mer bröllopsrelaterade program på tv´n nu. Såg ni på de programmet som gick för några år sen som var lite som halv åtta hos mig? Där fyra par varje vecka tävlade och betygsatte varandras bröllop och den som vann varje vecka fick en bröllopsresa.. 

  • Milli

    Vad roligt att se allas klänningar (min är ju många sidor bort nu eftersom de var några månader sen jag köpte den). Jättekul att se erat pyssel också. Förstår att de börjar kännas i fingrarna nu iQbee ;) Hur många gäster ska ni bjuda? Själv har jag tröttnat på att sy stolsöverdrag men har snaaaart kommit halvvägs iaf, "bara 52 kvar"..

    Har också pysslat klart våran gästbokslåda, själva bladen som jag gjorde i paint har jag ju redan visat er.. :) Nu ska jag nog faktiskt ta lite bröllopspysselledigt och börja med julpyssel till julklappar osv. Älskar att pyssla, de kanske märks? ;)



    i lådan ligger de 660 blad... Skrivaren har aldrig gått så mycket som nu ;) 

  • Milli

    haha jag skulle ju ta brööllopsledigt nu men de blev visst 2 ljus till bröllopet idag när jag ändå gjorde lite julklappar ;)


  • Milli
    iQbee skrev 2013-11-30 08:46:21 följande:
    Superfin gästbok och ljus :D är det något speciellt du köper för att få bilden på dem?

    Ja du Milli :) jag borde även vara i forumet orientaliskt bröllop.. Ett stort fet grekiskt och syrianskt bröllop hah:) nä men vi har 450 gäster så det är lite mycket att göra..
    Tack :) Har köpt transferark för ljus på Panduro och skrivit ut bilderna på de, sen lägger man den bara i vatten, tar bort folien på baksidan och smetar på ljuset, tar max 30 sekunder att göra ett =)

    Oj ja de var verkligen mycket gäster de, tror inte ens jag känner så många haha (eller iaf inte som jag umgås med).. ;)
    Larssonmaria86 skrev 2013-12-02 13:40:59 följande:
    Milli: WOW, vilken fin "gästbok" du har gjort! Jag är själv allergisk mot allt som har med pyssel att göra men detta blev jättefint! 

    I helgen var jag och köpte mina skor och blev så glad att jag hittade några som var sååå sköna trots att jag har breda fötter. Stilen blev dock lite för enkel för min smak så ska köpa clips och sätta på skorna, lutar åt dem på bilden men i en annan färg :) Naturligtvis överskred även detta budgeten, har nog inte lyckats hålla budget alls än så länge... :P Hur går det med era budgetar?
    Tack, vad roligt att höra!  

    Vad smart med de clipset, gjorde ju jättestor skillnad. Kul ide =)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet