Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Orkar inte citera nu.. ;)

    Tack till de som svarat angående mina sidor till kortet, behåller nog dom som dom är då :)

    Ser att ni pratat om när de ska skickas ut. Verkar vara väldigt olika men vi har tänkt skicka ut dagen innan alla hjärtans dag med förhoppning att dom får dom den dagen. Då är de exakt 4 månader till bröllopet (2 månader till osa). Har heller inte skickat ut save the date kort och de är många som frågat när de var vi skulle gifta oss så de känns som de måste ut snart :) Hade vi däremot skickat ut save the date kort så är de nog inte lika bråttom eftersom dom ändå bokat upp den dagen.. :) 

  • Milli

    Började ju med mina inbjudningskort redan i juni och i samma veva så köpte jag även 7 kartor med frimärken eftersom de fanns med bakverk och jag bakar så himla mycket så tyckte jag de var passande ;) Vet att jag fick dom i en brun papperspåse och att de låg i handsfacket på ena amereikanarn bra länge innan jag tog in dom och "trodde" jag la dom i någon av alla lådor med bröllopsgrejer eftersom jag då skulle hitta dom när de sen var dags.. Igår gjorde vi klart kuverten och la ner dom och klistrade och sigillade och när jag skulle hämta frimärkerna så hittar jag dom bara inte. Har verkligen letat precis överallt. Så hiiiiiimla störande!! Ikväll ska de läggas på lådan så att de anländer gästerna på alla hjärtans dag. Så typiskt att behöva köpa 7 nya kartor (420kr) när man egenligen har dom någonstans och sen finns de säkert inte kvar med kakor så de får bli vad de blir.. :(

    Egentligen blir jag inte förvånad för i princip allt krånglade igår hela dagen!!


  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-02-11 09:26:58 följande:
    Skickar man med a-post så ska det komma fram dagen efter.
    Ja de ska komma fram dagen efter egentligen men har märkt många gånger nu att de tagit iaf två dagar så därför lägger jag doom på lådan ikväll (tömmer inte förens 17 i morgon) och då borde de ju iaf komma tills på fredag. Man kan aldrig vara säker på posten :( Har haft flera brev och paket som förvunnit nu sen i december :(
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-02-11 08:41:17 följande:
    Åå trist, jag är expert på att lägga saker på nåt bra ställe och sen hittar jag dom inte. Hoppas dom dyker upp! 

    Jag beställde nya inbjudningskort igår och jag hoppas dom hinner komma så jag kan posta dom på torsdag men det är ju inte säkert men men då får det väl bli nästa vecka istället. 
    Ja de var verkligen trist :( Hinner inte leta något mer nu för jag ska iväg på jobb och efter de ska de ju postas. Får väl tänka att dom säkert kommer fram någon gång och då lär de väl räcka i 50 år haha :))

    Varför har du beställt nya? Var de du som hade stavfel? Läste i morses men minns inte om de var du eller någon annan. Håller tummarna för att de hinner komma.. :) 
  • Milli

    Våra kort gick med lådan i onsdags kväll och de verkar som de flesta kom fram redan igår, jag som hade hoppas på idag men men. Har iaf fått många samtal redan och massa beröm för de fina korten, några la tom ut bild på FB och skrev så fina ord så man nästan blev tårögd :) Är verkligen pirrigt nu :) Sov knappt något i natt ;)

  • Milli

    Usch jag är också sjukt nervös för möhippan ;) har iaf skickat en lista till tärnor med vilka jag umgås mest med här i Värmland och gärna vill ha med om de går. Alla tre tärnor bor mellan 20-40 mil bort så vi ses ju inte lika ofta längre.. Men de känner mig väldigt bra så jag hoppas de blir bra ;)

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-02-21 10:33:40 följande:
    Tror ni den här passar sig som solosång i kyrkan? Eller blir den för "svag" utan den maffiga musiken? Jag bara älskar den! 


    " target="_blank">

    Hehe lustigt, jag sitter också och kollar upp alla låtar till bröllopet nu, har skrivit ner några låtar. Den du skrev är jättefin, har själv skrivit upp den på listan men funderar på att dansa tryckare till den? Om jag inte ska spela in en låt själv som vi dansar till, har verkligen lust trots att jag inte kan sjunga men är rädd att kvaliteten inte blir nog bra till att spela upp i en så stor lokal..Men den kan säkert bli fin som solo också :) Jag funderar bland annat på att ha genom eld och vatten som en av sololåtarna, älskar dne texten och lyssnade mycket på den i yngre dagar, även mannen visade de sig ;) Vet jag hört den med orgelmusik och inte lika snabb på youtube men nu hittar jag inte de klippet. Dock hitta jag ett helt annat jätteroligt och lite pinsamt filmklipp med den låten så då kändes den inte så fin längre haha :)
  • Milli

    Vi fick dessa blanketterna om hindersprövning och efternamnsbyte för någon vecka sen men jag fatta inte om man skulle skicka in den sistnämda redan nu eller efter man gift sig. Men ser att flera av er skrivit att ni skickat den med. Skickar man dom 2 i samma brev? Och måste vi skicka in något mer sen när vi gift oss eller sker ändringen automatiskt sen när pästen skickat in vigselbeviset?

  • Milli
    Caisa skrev 2014-03-07 08:34:11 följande:
    Varning för bröstchock! Tyst

    Igår köpte jag en Wonderbra Ultimate Strapless och jag är verkligen så nöjd med den. Provade den med klänningen och det blir hur bra som helst, och jag får en fin klyfta. Vet inte hur svårt det är för personer med mindre byst att hitta behåar, men för mig har det varit ett orosmoment. Men den här sitter så himla bra. Bjussar på bilder så att ni kan se hur det ser ut på en normal människa och inte en retuscherad modell! Skrattande 

    Jag har stl 75G. Det är för övrigt inte jag som är spräcklig, utan spegeln Flört



     


    Vad roligt att du hittat en bh som du är nöjd över, vet att de är svårt att hitta bhár med större storlekar. Har själv provat precis denna i samma storlek men den var för liten för mig och de sa att G var den största storleken. Jag hade 65J innan jag fick barn nu vet jag inte riktigt men skulle gissa på 75H eller I och jag har skitsvårt att hitta normala bhár så att hitta en axelbandslös var inte lätt.. Har beställt en som nog får duga men de är egentligen en multibh och de säger dom ju att man inte kan ha för att de inte håller uppe men jag får hoppas de håller för en dag åtminstoende, klänningen drar ju åt också så de borde ju inte ramla ut..? ;)
  • Milli

    Jag är inom här minst 2 gånger om dagen och läser allt ni skriver men oftast via telefonen och jag tycker de är så krångligt att svara från den då man inte ser all text (den försvinner ur bild när man skrivit en mening typ) så därför dröjer de tills jag orkar använda datorn tills jag svarar.. ;)

    Jag tycker iaf att jag grejar för fullt på ALL ledig tid nu. Trots att jag gjort mycket sedan tidigare så är de som sagt mycket kvar. Har de sista dagarna bland annat gjort ett stort hjärta som jag klätt med girlanger och pärlor som vi ska ha bakom oss när vi sitter på våra platser, har även suttit i 5 timmar och gjort en aktivitetsbok som varje barn på festen ska få så de har något att greja med när de börjar få långtråkigt. Är inte helt klar med den än då vissa bilder ska flyttas ner osv innan jag blir helt nöjd, sen ska ju alla skrivas ut (dubbelsidiga utskrifter) och de är 20 blad i varje bok så de är nog några timmar kvar innan den delen är klar..
    Sen håller jag ju på att sy stolsöverdrag som säkert de flesta fått med sig, har snart sytt klart 80 stycken (gissar på idag) och då ska jag pausa tills alla har osaát så jag inte syr hundra å så kommer bara åttio ändå. Så då avvaktar jag så jag inte syr för många :)

    Har också köpt bygggrejer till en låda jag ska bygga i helgen (120x120cm) och klä med gräsmattetyg som ska stå på bröllopet, har också köpt material till våran bordsplaceringstavla som vi ska göra klart i helgen (120x85cm) då jag är ledig en dag åtminstoende. Så här händer de grejer minsann ;) Ska försöka ta bilder på de och visa ifall ni vill se. Annars känner jag att tiden är knaper nu fast att jag egentligen ligger bra till så blir jag stressad och vill få undan så mycket som möjligt redan nu. Just de hinderprövningen är inskickad idag! Hoppas bara den går igenom, blev lite osäker eftersom jag är norsk medborjare (men född i sverige och bott här hela livet) Har norsk pass men svensk körkort så därför är jag osäker på om man kanske skulle fyllt i något speciellt men de får vi väl veta snart isf. De tar väl inte så lång tid att få svar?

    Tärnornas klänningar har kommit och de känns nästan finare än min, eller lika fin. Min klänning har jag fortfarande inte ångduschat än men måste göra de snart och även nåla upp för att sys upp men behöver någon som nålar åt mig. Vill ju inte att mannen ska se den alltför mycket.. ;)

    All Musik är nästan bestämt. Är lite osäker på vilken låt vi ska dansa tryckare till. Ska försöka kolla på de nu..

    Hur ligger ni till? 

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet