Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Har pysslat hela dagen och nu gjort klart alla bordshållare som ska vara på borden :) Blev riktigt nöjd med dom!! :) Istället för nummer som alla andra har så är varje bord döpt till ett namn (skådespelare/musiker från 50 talet eftersom de tillhör vårat tema) så är de kort på den personen (exempelvis marilyn monroe, elvis) i varje hållare, samma kort ska även stå med på tavlan över bordsplaceringen senare :)

    Åh så håller vi på och tillverkar 30 ljusstakar och snart är en helt klar iaf, Mycket glitter och glamour är de men de tillhör ju också temat :) Åh vad jag längtar till bröllopet nu och få visa upp alla ideer =)) 

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-10-11 19:58:14 följande:
    Åh va jag är glad! Min "kinaklänning" kom idag! Först fick jag en chock när jag tog ut klänningen ur paketet och såg att det var dragkedja i ryggen och inte snörning! Men det gjorde absolut inget det är lika fint med dragkedja och den passade verkligen helt perfekt! Tänk att man skickar sina mått till en sömmerska i Kina och får en så fin och perfekt klänning utan att ens prova innan! Tyget är jättefin kvalitet och jag är så nöjd  

    Jag beställde från Landybridal och totalsumman blev ca 2500:- kan verkligen rekommendera dom till er som inte köpt klänning än! Nu behöver jag bara en sån där påse att förvara klänningen i, vars hittar jag det? Tips?
    Åh vad roligt att den passa. Du får visa oss bild då :) Ni har ju sett min ;) Jag köpte sån påse på ebay för typ 20kr inkl frakt =)
  • Milli

    Vet inte om ni är intresserade av att se allt mitt pyssel, om ni inte vill se så får ni säga till så håller jag mig till pysseltrådarna ;)



    Här kommer iaf kort på de bordsplaveringshållarna som jag skrev om för några dagar sen som jag gjort. De ser likadana ut på baksidan..


    Och såna här ljushållare håller vi på och gör, har gjort klart en helt och hållet iaf :) Idag ska mannen borra hål i restrerande 30 plattor och sen är de bara att slipa, måla, stämpla och limma strass kvar :)



    Har redan köpt in nästan 200 ljus =) (var nog de första jag köpte till bröllopet då jag tyckte glitterljusen passa perfekt till vårat glitter och bling tema =)
  • Milli
    20110519 skrev 2013-10-13 23:39:11 följande:
    Fick också tipset nu när jag var och inhandlade min klänningatt sy ihop två laken eller ett påslakan och hänga över klänningen.. Joinar er här jag också. Blir bröllop den 20e =) Känns så mycket mera verkligt när man har en klänning att titta på. (Min hänger hos mamma, annars hade jag kikat på den hela tiden)  Min klänning är lite lik din LindaNordstrom  
    Jag köpte en sån påse som andas, de är plast på ena sidan och på den andra är de något nätliknande material. Kostade som sagt bara 35kr inkl frakt och är dammfritt..
  • Milli
    Oprekär skrev 2013-10-14 01:09:40 följande:
    Vilken insats Milli, jag skulle vilja vara gäst på ditt bröllop! Jag avundas dem som är lagda åt pysselhållet s.a.s, jag kan knappt fästa ett frimärke rätt. Det är dock alla våra vänner medvetna om, så ingen förväntar sig storslagna pyssel eller dekortationer på den stora dagen Glad (HOPPAS JAG!)
    Tack Junibrud2014 och oprekär =) Har nu gjort klart alla ljushållare och de tog verkligen sin tid, mycket mer än jag trott! Tog ju en halv dag bara att borra och slipa och sen ytterligare en dag med målning, stämpling och limning.. 
    Tycker verkligen de är roligt att pyssla så de gör jag gärna så ofta jag kan. Jobbar på panduro så man går aldrig tom för ideer ;) Nästa projekt nu blir att sy de restrerande 84 stolsöverdragen, göra en kuvertlåda (3 vånings tårta typ) och lådan till gästboksbladen ska pyntas :)

    Förstår att inte alla är lika pyssliga och om gästerna vet om att du inte pysslar så tror jag inte de förväntar sig något heller ;) Tror säkert de blir lika fint för de :)) 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-10-14 09:07:12 följande:
    Jag tog ett gammalt påslakan och så rullade jag in släpet och stängde för med några säkerhetsnålar. Så nu hänger klänningen i trygg förvar, åh va jag längtar efter att få ha på mig den! Bäst att komma ihåg att inte sola nåt med linne eller bikini med axelband nu till våren för vita linjer på axlarna är ju inte vidare snyggt  

    Jag beställde även en underkjol till klänningen på Ebay men jag har problem med Paypal ska försöka verifiera kortet och se om det vill fungera då. Finns mkt fint att fynda där  
    Vad bra du sa de med att inte sola med linne. De måste jag verkligen tänka på =) Tack!

    Ja på ebay kan man fynda alllt =) Handlar precis allt där.. Köpte precis jättesöta vintermössor till barnen för 11kr styck inkl frakt =) Och många julklappar har jag också redan köpt, givetvis kommer allt från ebay ;) 
  • Milli
    Idag är de exakt 8 månader tills jag gifter mig Är förmodligen jäkligt nervös vid denna tiden  ;) Vet att många av er också gifter er denna dagen men minns inte vilka..
     
  • Milli

    Glömde säga att jag varit på guldfynd typ 10 gånger och kikat på ringar och har världens panik och beslutångest över vilken man ska välja då ingen är riktigt som jag tänkt mig från början.. Är ju egentligen inte bråttom men jag har en 25% på valfri vara som går ut 1/11 så tänkte passa på att utnyttja den så därför känner jag mig lite stressad. Har kollat på andra guldaffärer och även tusen webbutiker men hittar ingen jag vill ha i min prisklass, eller ingen som verkligen skriker att den SKA jag ha... Jobbigt läge.. Har ni andra kikat något på ringar?

  • Milli
    Oprekär skrev 2013-10-14 15:52:43 följande:
    MsThezzizen skrev 2013-10-14 12:39:00 följande:
    Du påminner mig! Exakt 8 månader är det ju idag!
    Exakt 8 månader för oss med! Populärt datum märker jag Glad 

    Jag hittade min drömring i Finland, lite tidigare än vi hade tänkt men nu är den färdig och vi är sååå nöjda! Vi har låst in den i en familjemedlems vapenskåp för säker förvaring, och det är nog lika bra med tanke på att jag hade pillat på den HELA TIDEN annars Tungan ute 25% rabatt är ju riktigt bra när man ska köpa något dyrt, men om du har möjlighet att bortse från rabatten tycker jag inte att du ska binda dig till just guldfynd. Min erfarenhet är att det blir billigare än man tror att designa en egen ring t.ex., så har vi gjort med förlovningsringarna och till viss del vigselringen. Personalen på guldfynd är oftast varken juvelerare eller guldsmeder "på riktigt", en riktig guldsmed kan ju hjälpa dig designa en ring som passar er budget om de inte har en passande ring i sitt ordinarie sortiment. 
    Att köpa ring på kedjor som guldfynd kan mycket väl vara dyrare än att köpa motsvarande alternativ (dvs samma material, samma kvalitet på stenar t.ex.) hos en "egen" gulsmed. Tål att tänkas på Glad 
    Jag har ju inte så stor budget så de kan ju vara lite därför, har tänkt mig max 3000 men med kupongen så kan ju ringen kosta 4000. Var hos en annan guldaffär där de tillverkar ringar men hon sa att alla deras ringar som dom har var från 6000 och uppåt, nämnde inte ens något att göra egen så tänkte de säkert var dyrare för de låter dyrt.. Jag vill ju ha så mycket som möjligt till minsta pris men de verkar inte alltid gå ihop ;) Men tack för tipset, man tror ju att de ska vara asdyrt så de har jag inte alls tänkt på..
    MajKlas2014 skrev 2013-10-14 15:58:35 följande:
    8 månader för mig med! :D Längtar så!! Jag har redan hittat min ring, hittade den i Borgholm när vi var på semester. Är du inte säker på vilken du vill ha så tkr jag att du ska vänta, sånna rabatter och kampanjer brukar komma tillbaka ofta, spc efter jul. Så stressa inte fram ngt. 
    Har en kompis som jobbar på guldfynd och då frågade jag om de har sån kampanj senare (de jag har nu är ju en check jag fått för att jag fyllt år) men då sa hon att de max har 20 % på ringar men att de inte är så ofta.. De har ju två ringar jag kan tänka mig, men den jag tyckte bäst om designmässigt var väldigt tunn på baksidan och de visste inte om de ens gick att gravera där, sen fick jag tips i en annan guldaffär att de sliter väldigt på förlovningsringen om vigselringen är tunn och då skaver mot den.. den andra är jättefin och den bästa jag hittat hitills och jag kan absolut tänka mig den (verkar inte hitta något bättre) men den är ju långt ifrån min bild så grejen är väl att jag måste ställa in mig på att de är så den kommer se ut typ.. Hade velat ha så många diamanter som möjligt (behöver inte vara bästa sorten men hållbar iaf) och har hittat en ring i min prisklass med 42 st som är jättefin men även den är tunnare på baksidan och inte jämn runt om eller vad man ska säga..
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet