Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Jo jag tycker den är fin och absolut till de priset men den var ju inte helt som på bilden och som jag föreställt mig så därför är frågan om man ska leta ny (kommer säkert bli likadant då att den inte är som på bilden) eller så får jag bara acceptera att de är som de är ;) Mannen kunde inte med att trä och knyta så därför blev de så, den ska ju också sys upp isf eftersom jag är så kort.. Men hur får man bort skrynklorna? Måste väl nästan ånga den isf men hur gör man de, kan man göra de själv eller måste man lämna in den isf? Den är ju inte direkt rak så strykjärn tror jag inte fukar så bra..?

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-08-28 20:06:35 följande:
    Ja stryka med strykjärn blir nog svårt men hur man gör annars vet jag inte, kanske fukta och låta den hängtorka? Gardiner som jag inte orkar stryka brukar jag bara spraya vatten på så slätar dom ut sig själv. Fast jag ska kanske inte ge några råd eftersom jag inte har någon aning

    Jag är ju också inne på att köpa "kinaklänning" men är så himla rädd att bli besviken.
    hmm ja de kanske går, får forska lite i de men tack för tipset ändå :)
  • Milli
    Csve skrev 2013-08-29 09:30:22 följande:
    Är det nån här som kommer ha tiara och slöja?
    Jag är lite inne på båda.. slöjan ska vara lång och fästas bak på huvudet isåfall.
    Jag ska ha både slöja och tiara. Har redan beställt de också. Beställde två slöjor så får jag se vilken de blir när de väl kommer. Den ena kosta 27kr och den andra 43kr inkl frakt och då har de ändå små diamanter i och givetvis helt nya :)
  • Milli
    Csve skrev 2013-08-29 10:47:52 följande:
    Har oxå beställt en tiara! Kollade i brudbutiken i stan, 695:- för en sån tiara jag ville ha! Egentligen helt sjukt! Så det fick bli en beställning på ebay!

    kollar runt lite på slöja, men har inte hittat nåt än som känns bra. Vill ha en hyfsat enkel, annars tar den ju blickar fr klänningen..

    Ha du länkar till dina?
    Här är slöjorna jag köpte, http://www.ebay.com/itm/290961243546?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/251326361447?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649  och denna tiaran har jag köpt http://www.ebay.com/itm/310661726636?var=610190106286&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 vet dock inte om de blir den, om den kanske ser för plastig ut..? Får se när den kommer. Annars skulel jag verkligen vilja ha denna tiaran http://www.ebay.com/itm/140906662819?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 men då måste man fästa den på eget vis med egna spännen och de tycker jag låter krångligt? därför vill jag gärna ha med ett sånt hårfäste så de bara är att trä på och den sitter fast.. Problemet är att de verkar inte vara så många tiaror som har de fästet..
    Vilken är de du beställt??
  • Milli

    LINA» sitter på telefon nu och ser inte texten så jag chanser och skriver kort. dom skorna var ju jättedina har du någon exakt länk? kollade den sidan när du tipsa härom dagen men då såg jag inga som verkligen skrek ja men dessa kunde jag tänkt mig att köpa. om de är okej nys dig då? :)

  • Milli

    Mailade säljarn angående att jag inte var nöjd med klänningen då den inte såg ut som på bilden och fick 150kr tillbaks :) Så då har den och underkjolen bara kostat 610kr Funderar på att jag ska behålla den ändå men får väl se hur de ser ut längre fram :) Något annat underligt jag såg idag var att den klänningen står som nyhet år 2014 men när jag köpte den för några veckor sen så stod de 2013.. Undra om de är ett säljtrick? Att bara ändra årtal så att folk tror att de är en nyhet och köper den för de..?

    Är de någon som tänkt på om ni ska ha en gåva till varje gäst och vad ni isf ska ge då??
    vi skulle vilja ge något roligt och minnesvärt och inte bara godis som äts upp.. Hade en liten tanke om typ dagen efter kit (eller om de kanske tom behövs den dagen) med alvedon, samarin, plåster, kondom, tuggummi, evt duschcreme och liten spritflaska..? Men är lite osäker för man kan ju ändå ha de mesta av grejerna i en korg på badrummet.. Vad har ni för tankar gällande detta?

    Och är de någon som vill dela med sig exakt om hur eran budget ser ut, alltså inte bara den totala summan utan hur mycket ni tänkt lägga på allt så som mat, klänning, skor, makeup, lokal och rubbet..? :) 

  • Milli
    Cindy01 skrev 2013-09-02 17:29:52 följande:

    Hej!


    Jag gifter mig också i Juni, 14:e närmare bestämt :)
    Ser att dom flesta kommit en bra bit i planeringsstadiet.


    Vi har kyrka, lokal, dj, mat (stället vi kommer ta ifrån) och fotografen klara.
    Vi kommer ha festen i en gammal stenladugård. Så det genomsyrar hela rödatråden.


    Det blir romantiskt med spets, vimplar, rosa pioner och pompoms som dekoration.


    Inbjudningskorten är klara och jag vet i princip redan vilken klänning jag vill ha ;)

    Vi har redan stött på lite prövningar!!!
    Fick redan på bl.a. att våra bästa kompisar planerade gifta sig samma dag som oss. Bara en timme senare :/
    Vi hade först tänkt hålla våra bröllopsplaner hemliga, men valde sen tt säga. TACK OCH LOV, för även dom hade tänkt hålla sitt hemligt!!!
    Det skulle ha slutat med att vi inte kunde närvara vid varandras bröllop och att våra vänner kallt skulle ha måsta valt bröllop :( Skulle ha slutat väldigt olyckligt!!!

    Tack och lov hade dom bara bokat kyrkan, så dom skulle va super gulliga nu och byta datum!

    Nu kan jag istället se framemot att jag också ska få gå på ett bröllop nästa sommar :D


    oj men vilken tur att ni fick reda på de ändå och kunde lösa de ;) 
  • Milli
    Caisa skrev 2013-09-02 17:45:43 följande:
    Cindy01, vad läskigt, där ser man att man kanske inte ska vara hemlig för länge, speciellt inte med andra i ens närhet som går i giftastankar... Jag ska försöka få klart mina Save The Date-kort så snart som möjligt så att jag kan få iväg dem. Jag är typ klar med designen men blir inte alls nöjd med kvalitén av utskrifterna, vet inte vad det är som gör att det så dåligt... Får testa lite inställningar på skrivaren kanske. Nu har jag även precis budat på en tårtställning som jag gått och blivit lite småtokig i, den kostar alldeles för mycket ny men finns på ebay i ett annat land där jag som tur är har en vän som den kan mellanlanda hos om jag vinner. Håller tummar och tår för det!  

    vad är de för tårtställning du beställt? 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2013-09-02 20:20:44 följande:
    Vi försöker hålla ner kostnaderna och så ska vi önska oss bidrag till festen istället för pengar, ska inte på någon resa. Vi blir ca 40 vuxna och några barn Hoppas på att landa under 20000:-

    D

    De borde väl gå att hålla den budgeten ;9 Lite nyfiken bara, varför ska ni inte resa? Själv ser jag fram emot resan lika mycket som bröllopet ;) Älskar att resa!
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet