Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    MariaNyckelpiga skrev 2014-04-29 15:49:44 följande:
    Du får gärna maila till mig också om du har lust att dela med dig, du verkar vara så pysslig:) maria.ohman@hotmail.com
    Nu har du också fått mail :) Jo jag älskar ju att pyssla och jobbar dessutom i en pysselbutik så de blir en hel del pyssel ja ;) Igår pysslade (scrappade) jag ihop 2 a4 sidor med bilder på hus, husdjur, släktingar mm som dagis ville ha så barnen kan visa de andra barnen hur de ser ut osv. Och jag fick väldigt mycket beröm för att jag lagt ner sig så mycket ;) Jag som tyckte jag slängde ihop något snabbt då jag egentligen inte har tid hehe..
  • Milli

    Åh vilken fin kamera, älskar rosa =)

    Föresten så ringde min präst idag (hade förväntat mig att hon skulle höra av sig 2 veckor före eller så så jag blev lite förvånad) och ville boka en tid. Dock var hon väldigt uppbokad och de få dagar hon hade en ledig stund på jobbade jag såklart varenda en på så de var riktigt trixigt att få till en tid, tillslut bestämde vi att mannen får sluta tidigt på jobbet en dag för å åka till kyrkan så den 22 maj ska vi dit :) Gifter oss den 14e..

  • Milli

    Igår skrev jag ut och skärde till alla 300 drinkbiljetter så dom är klara. Gjorde även flera vägskyltar i trä som jag målat så de händer något varje dag här. Ska försöka nåla upp dom sista stolsöverdragen också, hade vore skönt att få dom ur världen eftersom de nu är ett år sen jag började med dom..

    Försökte även ånga KLÄNNINGEN igår (som vi pratat på i flera månader men jag inte haft tid till) och jag ångade en halvtimma och de var så blött i badrummet så de droppa från taklister och väggar men de hände inget med klänningen :( Su nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra, kan ju inte ha en skrynklig klänning på mig... Å eftersom de är så himla mycket bubblor så blir de svårt att stryka också... TIPS NÅGON??

  • Milli
    Nokaro skrev 2014-05-05 10:35:26 följande:

    Åh jag är så glad efter denna helgen!
    Blev möhippad i lördags och fick en helt fantastiskt rolig dag!

    Efter en tuff natt med barnen tänkte jag gå och ta en tupplur efter frukosten på lördag morgon. Låg i vårt sovrum och försökte vila medans ungarna och karln stökade i vardagsrummet. Helt plötsligt ringer det på dörren. In kommer en ung kille som ser halvkriminell ut med en lista på saker jag ska packa med mig under 10 minuter. Fick även order om att ta på mig svarta jeans, linne och underkläder. Samt ta på mig solglasögon och min svarta skinnjacka. 

    Med ögonbindel och hörlurar med musik på fördes jag till en bil som körde mig till city. Vid centralen stannade vi och jag blev bortförd, fortfarande med ögonbindel. Efter en kort promenad togs min ögonbindel bort och framför mig stod ett gäng härliga tjejer! Jag fick på mig en rosa t-shirt med texten "Blivande Fru Callin" och #Junibrud. Fick även en tiara och slöja:)

    Första aktiviteten var att hela gruppen skulle dansa "Dancehall" en jamaicansk gatu dans. Så roligt! Jag fick dansa i rafsett såklart. Efter det hade vi en god picnic lunch där jag fick ett paket i taget från varje tjej. Paketen symboliserade våran relation på något sätt och jag fick gissa från vem paketen var ifrån. Många goda skratt och minnen var det! 

    Sedan var det dags för 3 timmar på spa. Vi gick till Clarion Hotell Sign där jag fick 1 timmes helkroppsmassage och skumpa i poolen uppe på taket! 

    När vi hade spa:at färdigt fick gjorde vi oss i ordning för en suverän tapas middag. Men innan tapas restaurangen svängde vi in på en liten bar för en fördrink.

    Är så himla glad fortfarande och svävar på helgens äventyr! 

     


    jessi85 skrev 2014-05-06 09:19:23 följande:

    Idag ska sambon träffa cateringfirman och bestämma menyn och tårtorna (han sköter hela den delen, han är väldigt matintresserad). Imorgon ska vi besöka festlokalen igen och kolla hur borden ska stå och hur vi ska dekorera. Nästan alla har tackat ja till inbjudan så nu är det verkligen igång, nu kör vi haha!

    Och jag blev möhippad förra helgen! En helt fantastisk dag, natt och tidig morgon :D. Trodde jag skulle fika hos syrran men när jag kom dit hoppade elva tjejkopisar fram och gav mig i rask takt champagne, shots och en ögonbindel. Sen blev jag ledd till en vintageaffär och välja ut en klänning och efter det hårstyling och frisyrkurs, middag och utgång. Det var ett minne för livet, är så glad att de ville göra detta för mig :)


    Vilka roliga möhippor ni verkar ha haft, vad kul!! Åh jättekul att se bilder :) Hoppas alla lägger in bilder för de är så kul att se.. Ska bli så spännande att se vad mitt gäng hittar på, och när... ;)

  • Milli

    Orkar inte citera alla som svarat mig angående klänningen.. Men sambon skulle ikväll försöka bygga en ångmaskin så vi ska prova en gång till annars har jag kontaktat ett företag som syr klänningar som hade ångstation men de tar 350kr timmen och jag är rädd att de ska vara sega så de blir 2 timmar och då har de kostat mer än vad klänningen kosta :( Och eftersom materialet är så konstgjord typ polyester så är jag rädd att de inte går att få dne slät på något vis :(
    Faktum är att jag tvekar lite till om jag vill ha klänningen också.. Den är väl fin så kanske men ingen som jag verkligen känner att jag älskar eller är min dröm men tänker att de får gå som de går.. Har överskridit budgeten så mycket nu så har inte råd med mer utsvävningar..

  • Milli

    Jag har också problem med att hitta servitriser, 2 drog sig ur igår eftersom dom blev indragna på jobb och 2 andra är osäkra än på om dom kan.. Har fr¨ågat måååånga, typ alla gamla klasskamrater (gick hotell och restaurang) även gått ut med förfrågan på FB och olika köp och säljsidor..

    Har också funderat på att våra barn kanske inte klarar att gå frmaför oss och sprida blomblad som vi tänkt men de får bli som de blir helt enkelt! De är snart 2 och 3 år och har storlek 21 och 23 och de var väldigt svårt att hitta skor till dom i skoaffärer här så jag beställde från ebay. mecket större utbud och inte så dyrt heller då de i sverige kostade mellan 400-600 och fanns typ 3 att välja på. dessa betalade jag 164kr st inkl frakt. ska se om de funkar att lägga in bild. Brukar alltid byta till gamla BT men när jag rappoterat om felet 2 gånger i buggtråden så fick jag som svar att de ska fuka på denna sidan bara att de tar väldigt lång tid innan de laddas upp.. Ska prova nu.. :)

    Wiheee de funkade :) Åh tog inte så lång tid heller ;)

  • Milli
    Betty84 skrev 2014-05-10 12:08:07 följande:

    Hej alla!

    Ska strax åka iväg och hämta hem min klänning. Med 49 dagar kvar till bröllopet kommer en massa ångest. 

    Igår träffade jag en väninna som är en ny vän, har känt henne i lite drygt ett år. Hon har inte varit med och planerat möhippan utan fick bara ett sms med tid och vad dagen kommer innehålla. Eftersom jag just nu inte riktigt mår som jag ska så undrade hon ifall jag kommer orka med en möhippa. 

    Sen lyckades jag dra några detaljer ur henne som inte alls gjorde mig spec glad. Mest ledsen. Min möhippa ska tydligen äga rum den 31/5. Jag har gjort väldigt klart för mina tärnor att det där med förnedringslekar och utklädnad inte riktigt är min grej. Bägge förstod och skulle respektera detta sa de. 

    Nu ska jag vara utklädd ändå, i fångdräkt (!!) och gå runt på stan. Detta tycker jag absolut inte är kul. Blir mest ledsen för att tjejerna inte lyssnat på mig. 

    Gnällde av mig till min sambo igår som bara sa "men älskling, sånt hör ju till möhippan"

    Jag fyller för fan 30 i sommar. Känner att jag är lite för gammal för att gå runt och fjanta mig. Är en möhippa med ex spa, drinkar och restaurang verkligen så mkt begärt?!


    Fyy vad taskigt av dom att göra så när du tydligt sagt att du inte vill de. Och att dom inte tar hänsyn till dina krav trots att du sagt till en av planerarna tycker jag är dåligt gjort. Hade jag varit du och verkligen inte vara med på dom planerna så hade jag nog faktiskt åkt bort den dagen eller så så kunde dom stå där på trappan och fundera på varför de blev som de blev ;)
    Jag närmar mig också 30 å har inte tänkt så mycket på vad jag vill eller inte vill men hoppas såklart att de blir roliga saker och inte massa jobbiga grejer som att åka naken i skidbacken typ! (Känner en som blev tvingad till de). Så jag hoppas att de känner mig och vet vad jag gillar och inte gillar även om jag inte har sagt något.. Dock vet dom att jag tycker de är väldigt jobbigt att inget veta :( *Liiite kontrollbehov har jag nog*
  • Milli
    Våran dag ser ut ungefär så här: (140614)

    7.00-10.00 Sminkning, frisyruppsättning och påklädsel
    10.30 Några kort utanför hos oss
    11.00-13.45 Åka till orten vi gifter oss i och ta ännu mer kort 
    14.14 Vigsel
    15.30 Välkomstdrink vid ankomst
    16.00 Förätt
    16.45 Rök och kisspause (för att inte gästerna ska missa något)
    17.00 Huvudrätt
    18.00 Europadansmästarna uppträder för oss
    18.30 Rök och kiss pause
    19.00 Tårta
    20.00 Brudparets dans, sen ska alla dansa ;)
    21-24 Livebandet spelar
    00->  Spotify på och FEST 
  • Milli

    Va hos sömmerskan idag men fick väldigt dåliga besked, de går inte fixa min klänning!! Brast i gråt och vill bara skita i allt nu... Är dessutom så himla trött och sliten, hemma från jobb mellan 21-22 varje dag denna veckan och vet inte hur jag skulle ha tid att hitta något nytt när de bara är en månad kvar... Funderat några gånger nu på varför vi inte bara åket till las vegas å gifter oss å skiter i alla andra... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (behövde nog bara spy ur mig lite)

  • Milli
    AnnaRank skrev 2014-05-14 13:17:40 följande:
    Vad har hänt med din klänning?
    meandmylove skrev 2014-05-14 13:57:38 följande:

    Milli; vad har hänt med klänningen? Går det inte att vända sig till annån sömmerska?

    Såklart kan du boka tid hos butiker och informera direkt om när du gifter dig och att du måste ha klänningar som du kan få innan datumet.

    Jag tycker annars du ska kolla blocket, där finns hur mycket som helst. Kolla i ditt närområde och om det skulle behövas ändring så fixar sömmerska det!

    Var i Sverige bor du?

    Kramar till dig!

    Jonnas; Kul att paketet kommer! Jag kommer att ni beställt det för länge sedan,eller om någon annan sagt samma men det är ju inte då stor chans.

    :)



    Har skrivit om klänningen så många gånger så antog att alla visste vad de var. Skrev bara häromdagen faktiskt att de inte gick att ånga den skrynkliga klänningen hemma. Provade även att bygga en egen ångmaskin med de gick inte då slangen smälte.. Så jag var till en sömmerska här i stan som har ångstation och hon skulle dessutom titta på om hon kunde fixa pöset som blivit under bysten på klänningen eftersom jag gått ner några kilo så var klänningen nu för stor och hon sa att hon kunde göra den bättre än nu men de kommer inte bli perfekt och hon trodde inte att jag skulle bli helt nöjd. Tror inte de hjälper med en annan sömmerska för man såg ju när hon drog in i sidan att de inte hände något med pöset under bysten och om man flyttade klänningen högre upp för att slippa pöset så fanns de ingen figur alls på mig utan jag blev typ lika rak från byst ner till höfterna och de var ju inte heller så fint.. Så hon ville inte lägga massa tid på klänningen ifall jag inte vill ha den i slutändan utan ville jag skulle ta hem den och fundera men jag känner att jag ändå inte var helt nöjd med klänningen från början så vill jag inte lägga ännu mer pengar på dne när de ändå inte kom mer bli perfekt.. Har dessutom 34 mil t/r till brudaffär så jag hoppas verkligen de finns något där som inte kostar skjortan. Hade jag bara lämna in klänningen direkt jag köpt den och fått veta detta så hade jag ju haft tid att beställa en ny men nu finns ju inte den tiden :(
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet