• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • Cavatina

    Jag har haft så pass många att jag är nöjd med att slå mig till ro med min karl. Inte jättemånga, inte få och en del av dem skulle jag definitivt kunnat varit utan! Jag är glad att jag strulat runt lite, känner inte att jag missat nåt och uppskattar förhållandelivet till fullo! Men ibland, när man pratat med singelkompisar, kan jag sakna lite hångel med en "ny", det pirrade ju så gôtt i magen då.. Men det blir nog svårt (och onödigt!!) att hitta en bättre kyssare än sambo!

    silvera

    Vad är det för klant till pojkvän som säger sådär? :-O

  • ProudWoman

    nej, 15 är ju lugnt, jag är 23 och har haft 16, och tycker inte det är många

  • Hallonsylt

    Jag har varit med 23 och jag är 27 år. Men jag jämför inte dem med min pojkvän. Alla är unika, även i sängen. Och har man känslor för den man har sex med så är det ju så oändligt mycket mer underbart. Så tänk just på det, att det är dig han är kär i. Då är du också den mest underbara, annars hade han väl varit med någon av de andra - och det är han inte.

    Silvera - det var ju rejält smaklöst uttryckt an din M2b. Riktigt klantigt och ganska elakt. Men precis som du säger så är det ju du som saka gifta dig med honom, inte hon.

  • Mycket långt kvar

    Silvera, säg åt din man på skarpen att det bara kommer skada ert förhållande att han jämför dig med andra. Så säger man bara inte!

  • mandelblomma

    Jag har varit med 3 och min kille har varit med många, han minns inte. Kanske 50. Han säger också att det var så bra när någon gjorde något särskilt, men ofta minns han inte vem det var som gjorde det. Jag har haft två långa förhållanden innan och det är jag som har erfarenheten. Så kan det faktiskt vara!

  • Neon

    Tack alla ni som svarat! Men som Mandelblomma skrev. Att det är hon som är mest erfaren. Så är det i mitt fall också. Skulle gärna vilja "lära" honom lite. Tror han vill så mycket men kan inte släppa ut det om man säger så. Och jag vet vad jag vill, men kan inte med att säga det. Känns som om jag pressar honom att prestera mer än vad han klarar av just nu. Men det kommer nog med tiden förstår jag, men hur gör man för att "snabba på det"?? Har någon erfarenhet av detta? Kram på er!

  • Neon

    Cute Lilla My, tack för grattiset!!!! Kram

  • mandelblomma

    Neon

    Då har vi samma "problem" du och jag!
    Min kille är så försiktig och väntar in mig. I mitt tidigare långa förhållande så var det jag som hade den rollen och helt plötsligt har jag fått bli den som tar initiativen. Lite jobbigt, men vad ska man göra?
    jag kan inte heller med att säga allt jag vill, tycker att han borde upptäcka det själv men så kan man kanske inte tänka?

  • silvera

    picachu, Cavatina, Hallonsylt och Mycket långt kvar

    Ja, jag vet... men killar ÄR inte smarta... och kan säga det mest dumma saker ibland...
    (men nu var det väääldigt länge sedan han sade något om sin fantastiska helg med henne, så han börjar lära sig... )

    (men orden sitter ju kvar i hjärnan, på något vis ändå, hur blir man av med det?)

    Sedan så tycker han inte om stora bröst (jag har D-kupa), utan vill ha tjejer som är "platta"...

    Men å andra sidan så bara äääälskar han min rumpa! Å den är breeed!

    Han är ju inte heller "perfekt", men jag älskar honom som han är, och han älskar mig också, men han har lite svårt att utrycka det ibland.

    Nu på fredag kommer jag att åka till Holland, dit han flyttade för två veckor sedan, så nu kommer vi att bli som nykära igen...

  • picachu

    amen to att killar inte är så bright ;)

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...