• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • picachu

    Hähä! Jag kanske kommer undan med det för att jag kommer från ett annat land och inte vet bättre ;)

  • picachu

    Stor fet dildo i hålet med analplugg upp i rumpan, skättorgasm så det räcker och blir över, hahaha!

    *barnslig så det förslår*

  • picachu

    Nu kanske jag blir anmäld - det är ju bara på skoj! :p

  • Malin22

    hehe... nej det tror jag inte, ni utlänningar kommer ju undan med vad som helst undrar vad det var då? finns det nån lista på otillåtna ord eller nåt?

  • Malin22

    hittar ingen lista... men i reglerna står det att man inte får skriva "sk*t" och svordomar, men det har jag inte gjort!

  • picachu

    Det står så här:

    "15. Inlägg med sex och samlevnad
    Att diskutera samlevnad är okej, men det ska föras på ett respektfullt sätt och ha ett hövligt språk utan vulgär eller provocerande framtoning. Inga könsord eller debatter om porr/snusk tillåts, ej heller enkäter eller frågor som postas för att få reda på den allmänna uppfattningen om sex. För detta ändamål finns mer passande forum på internet som specialiserar sig på sex.
    Det räcker med att någon uppfattar inlägg enligt ovan som stötande för att de ska tas bort. Vid mer tydliga överträdelser kan inläggsskrivaren bli varnad."

    Konstigt - att diskutera sex kräver ibland att det blir lite snuskigt. Och varför skulle man inte få tipsa varandra om bra p-rullar som kan krydda upp samvaron en smula?

    Det kan tyckas vara en smula godtyckligt, det där...

  • Malin22

    hehe, såg också precis det och tänkte klistra in det...

    Ska man inte få diskutera bröllopsnatten då heller? Varför ska sex vara snuskigt... det är ju ngt av det naturligaste som finns!

  • picachu

    ...eller skriva könsord: Vagina.

  • Maria

    Malin22, jo det var just den förklaringen min bekant fått av sin läkare, att alltför våldsamt sexliv, med många partner (=många olika bakteriefloror) och i en ålder då slemhinnan inte var fullt utvuxen var nog den troligaste orsaken i hennes fall - många tillfälliga retningar av slemhinnorna hade övergått till en kronisk sådan genom att de aldrig fick en chans till återhämtning mellan varven. Men sedan är det en annan sak att det långt ifrån är den ENDA orsaken - man kan få den sjukdomen på andra sätt också. I en del fall kan tydligen anlagen vara medfödda så att det fodras väldigt lite för att sjukdomen skall slå ut. Och självklart får inte alla med våldsamt sexliv denna sjukdom heller. Ungefär som att alla som röker får ju inte lungcancer. Hur som, hon lider nu av situationen eftersom hon nu har en pojkvän som hon vill gifta sig med. Han är väldigt förstående vad det gäller problemet men det är mera hon som tycker att det känns fel att gifta sig om de inte kan ha ett samliv. Förhoppningsvis läker sjukdomen ut så småningom men det kan tydligen ta väldigt lång tid i en del fall.

  • jocelyn

    Usch vad fördomsfullt. Då skulle alla som använder tamponger ha samma problem. Jag antar att oskulder inte retar sina slemhinnor alls... *s*

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...