• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • JeckaH

    Jag bryr mig verkligen inte om hur många min man har haft före mig. Det är väl bra med lite erfarenhet?

    Har själv haft väldigt många sexpartners innan jag träffade min man och ser det som god livserfarenhet. Nu vet jag att onenightstands inte betyder ett skit när man jämför med äkta kärlek.

    Leta inte spöken i det förflutna, utan koncentrera er på framtiden, ni har trots allt valt varandra.:)
    Det som har varit kan man aldrig ändra på, och varför skulle man det, det är det som har format personen.

  • miss Nina

    Tack Pickolina! Du är en klippa Tycker att du har skrivit så mycket som jag känner igen mig i (ang torra slemhinnor och sånt) Jag ska se om jag kan få testa det där med östrogenhalten..

    Till dig eller någon annan med torra slemhinnor: Vad är det bästa att smörja sig med? Har läst att någon har skrivit vitt vaselin. Är det det bästa?

    Jag tycker för övrigt att membrasin (piller från hälsokosten) funkar lite grann, men de är så fasligt dyra..

  • Malin22

    Miss Nina,

    Det är rätt individuellt, själv tycker jag att ACO:s intimcreme är bäst, andra föredrar olivolja eller aloe vera gel.

  • pickolina

    miss Nina

    Det var så lite så.. Kul om man kanske kan hjälpa någon lite ibland. :)

    Jag exprimenterar lite just nu.. Anv olivolja (extra virgin), aco´s intimgel, aco´s intimcreme + aco´s vita vaselin.

    Vaselinet har jag använt i många, många år efter inrådan av min gynekolog och det är grymt bra... Jag har inte testat de andra tillräckligt länge för att uttala mig om de är bättre eller sämre... Jag tror man får testa sig fram helt enkelt.

    De fyra produkterna rekommenderas alla för de med torra slemhinnor. Olivoljan framförallt för att tvätta sig och de andra tre för smörjning.

    Om man anv olivolja till huden ska man dock enbart anv virgin eller extra virgin. Det är de som lämpar sig till hudvård. :)

  • brud_november_2005

    Min man och jag har endast haft varandra som partners, ibland undrar man om man gått miste om något... men så går de tankarna över och är så lycklig med min man (vi har varit ihop i 13 år)

  • silverdrake

    jag använder en egen blandning av jojobaolja och mandelojla med lite lindblom i (för det är läkande) köper sådana prylar från Crearome men jag tror iallafall att jojoba olja borde finnas på hälsokostaffärer, jag tycker det är bra..jojoba är ju en "hartsig" olja som lägger sig lite skyddande på ytan, har det ibland som glidmedel också istället för de "gamla vanliga" silikon eller vattenbaserade, varför inte smörja insidan också tänkte jag ;) ;)

  • FruSofia

    Jag har haft fler än din kille, om jag säger så.. Har ingen aning om hur många min man haft före mig, och jag vill ärligt talat inte veta det heller och ännu mindre vill jag spekulera i vad de gjort. Fast vid närmre eftertanke, är det ju hans tidigare partners som ska vara avundsjuka på mig, som får ha honom för alltid och bara för mig själv
    Så försök att inte fundera på vad din kille gjort tidigare, du mår bara dåligt av det själv!
    Kram!

  • Swing

    silverdrake: jag använder också (Crearomes) jojobaolja, på många ställen. Även håret, om det är för torrt och frizzigt. Funkar jättebra.

  • Meddelande borttaget
  • silverdrake

    Swing

    Visst är det bra, värsta all-produkten...borde även funka som ögon-makeup remover, fast det har jag inte provat än...

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...