• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • Malin22

    pickolina,

    jag kom faktiskt en grej till, vet inte om det kommer att hjälpa dig så mkt men när jag torkar mig efter toabesök så drar jag inte med pappret utan bara håller det mot underlivet och baddar lite grann. slemhinnorna blir ju torra ändå (det kan man nog inte komma undan om man har det problemet) men svider inte, funkar för mig iaf

  • pickolina

    Malin22

    Så brukar jag oxå göra...fast bara när jag redan är öm förstås... Kanske skulle göra det till en vana oavsett. Bra tips! Tack tack... :)

  • silverdrake

    Pickolina och Malin 22

    har ni provat Ovesterin och isåfall vad tyckte ni om det...sitter själv med sköra slemmhinnor efter en svår svampinektion som inte ville ge med sig på ett halvår..har provat Ovesterin nu i några dagar och slutat helt med olja som jag brukar vara beroende av (har en egenblandning av Jojoba och mandelolja spetsat med lite lindblomma och några andra eteriska oljor som är svampdödande) det känns lite läskigt med tanke på att det är hormoner i oversterinet och att jag provade det utan inrådan från läkare. men jag tröttnade så på att aldrig få någon seriös hjälp så jag tog saken i egna händer..men jag tycker faktiskt hitills att det känns väldigt bra. inte alls lika irriterad och "början på svamp igen-känslan" har helt gått över.

  • pickolina

    Den där "början på svamp-känslan" känner jag igen.... :(

    Jag har aldrig tänkt på den krämen tidigare men läste något härom dagen om den, att den ska vara bra för att bygga upp slemhinnorna... Kul att det verkar fungera för dig. Ska nog faktiskt oxå testa... :) Tack för att du delade med dig.

  • Malin22

    silverdrake,

    nej, eftersom inget tydde på att jag hade för låga östrogen-halter provade jag aldrig ovesterin. så tyvärr kan jag inte säga så mkt om det. men jag tror inte det är ngt farligt, det verkar ju mest lokalt och funkar det så är det ju bara bra! däremot var det ngn annan kräm jag funderade på att anväda men jag har glömt vad den heter...

  • Malin22

    Replens hette den ju! Den ska öka fuktigheten i slidan men innehåller inga hormoner. Anledningen till att jag inte provade den var att den kostar 249:- för 10st engångsapplikatorer... och man ska använda den 3ggr/vecka, det blir ju rätt dyrt i längden.

  • silverdrake

    Pickolina

    jo jag fick också tipseet från BT, jag hoppas starkt från det, för om det stämmer att det bygger upp slemmhinnorna är det ju precis det som behövs..

    Malin 22

    hmm de där replens-grejerna lät ju bra ( men satan vad dyrt) har annars varit användare av Lactal och Vivag men tyckte inte det gjorde nått, sen läste jag på BT att det är konserveringsmedel i Lactal som kanske inte är så bra i alltför stor utsträckning så jag slutade med det...

  • silverdrake

    OJ.. menade givetvis PÅ inte från ;) ;) ;)

  • pickolina

    Jag tror faktiskt att jag läste på någon sida om vestibulit att många blivit hjälpta av östrogenkrämer....

  • Malin22

    pickolina,

    jepp, har man för låga halter östrogen får man torra och sköra slemhinnor (precis som efter menopausen) och då kan man få vestibulit som följd, och då kan man ju bli hjälpt av krämer med östrogen .

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...