• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • okt2006

    Jag är 25 och har haft fyra. Men jag debuterade sent (20,5 år) och hann med de fyra (inkl min blivande) på typ tre månader... Det var nog tur att han dök upp när han gjorde så jag inte fortsatte i den takten! Jag ångrar dock ingen av de andra.

  • Fru Olofsson

    Jag har haft 5 stycken, min man inräknad. Är 24 år.

    Vet inte exakt hur många min man har haft, och det kvittar mig. Det enda jag har frågat var om det var färre än 15, och det var det sa han. Han är 34 och var ihop med sitt ex i nästan 10 år, annars hade han nog haft fler.

    En liten tanke, min högst personliga: Det spelar ju ingen roll hur många man "haft" egentligen, för av alla dem är man den bästa Och den enda han vill vara med om och om igen...

    Avslutar med ett instick: Min bästa väns flickvän har varit med 50 stycken (23 år), och min vän har varit med 5 st (25 år).

  • nyår07

    jag har haft penetration med 11 - övrigt "sex" med någon till.....men det roliga är att min M2B var min första för 9 år sedan - och nu blir han min sista också!

    Dessutom helst klart bäst!
    :)

  • pickolina

    Själv känner jag för att ge upp det här med sex.... Den oslagbart bästa jag haft var en idiot...och jag har aldrig njutit lika mycket av sex, varken före eller efter så jag känner mig lite uppgiven... *skratt*

    I-landsproblem! :D

    Snart brud, vad gulligt! :)

  • Buslinna

    pickolina,
    Haha, jag har faktiskt precis samma upplevelse... Hur kan puckona vara så bra i sängen?? Otroligt att jag ens hamnade i säng med den där killen, men det var "kört" efter en kyss och sedan blev det bara bättre och bättre. På morgonen undrade jag om jag skulle stanna, hålla kvar honom i sängen och se till att han inte sa ett ord (eller, hm, inte ett ord av normal konversationstyp, då. hehe ), eller gå därifrån och aldrig återvända.

    Ibland ångrar jag nästan att jag gjorde det senare, för precis som du sa så har jag aldrig varit med om något liknande. Jag hade ju kunnat stanna i några timmar till i alla fall...

    Det är frustrerande att veta hur bra det kan vara, utan den minsta ansträngning. Å andra sidan så skulle jag ju aldrig byta ut min sambo mot den killen.

  • pickolina

    Buslinna

    Själv trodde jag att han kanske kunde vara "den rätte" och stannade...i många år, trots att jag egentligen visste bättre.... :( Problemet är att jag inte velat ha någon annan, inte velat vara med någon annan... Men men..... Få väl leva med "vanligt" sex resten av mitt liv! BLÄÄÄ!!!!! *s*

  • Thereze29

    Antalet är inte så viktigt tycker jag. De flesta har ju ett sk "bagage".

    15 st kan både vara lite och mycket, beroende på antalet under en viss tidsperiod. men oavsett så går det ju inte att spola tillbaka tiden...gjort är gjort.

    Jag är 30 och har varit med 11. Kanske inte är så många, men tänker jag efter så kunde jag varit utan 10 av dem....

  • Ostbågen

    Jag (är 21år) har bara varit med en enda och jag hoppas verkligen inte att det blir fler. Vill ha min gubbe kvar tack

  • Malin22

    Jag vet att detta är OT men måste bara få klaga på att det är väldigtlänge sen jag "gjorde det" överhuvudtaget . Har ägglossning nu dessutom vilket gör att min 6lust skjuter i höjden. Jag blir galen!!!

  • Rosenhaga

    Har varit med många, var lite vild och galen när jag var yngre. Sedan blev det celibat i många år, inget medvetet val utan tiden gick bara.

    När jag träffade mannen som nu är min make var det helt annorlunda än med tidigare upplevelser.

    TS - Det skulle vara helt vettvilligt av min man att vara svartsjuk på de tidigare. Jag är med honom nu och de andra kan jag skänka en tanke ibland men de tillhör det förflutna, min man är mitt nuet, min framtid och mitt allt.

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...