• Neon

    Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...

    Hallåj,

    Min kille har haft ca 15 tjejer innan mig. Inga seriösa förhållanden, men mkt one night stands.
    Jag själv har gjort det seriöst med 3 personer! Är faktiskt lite svartsjuk på de "gamla" tjejerna. Vad hände, vad gjorde dem? Är det normalt att tänka så?
    Ändå tycker min kille att 15 är ingenting när man snart är 30 år. Hans kompisar ligger runt ett hundratal.... Hur många har ni gjort det med?

  • Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...
  • ProudWoman

    nä alltså, jag är likadan, men jag kan umgås en längre tid med nån enbart för sex

  • pickolina

    Lycko dig! *skratt* Det önskar jag att jag kunde... Men antingen får jag känslor för killen eller så tappar jag det där sexuella suget för killen och vill absolut inte ha sex med dem igen... Lite trist! Fast i och för sig så har de sexrelationer jag haft varit mycket mer än bara sex så det kan ju oxå vara de sakerna som lett till känslor... Fast nu pratar jag inte kärlek alltså, men ändå känslor....

    Ja, lite OT.... *s*

  • Rosenhaga

    Jag har varit med ganska många men lärde mig inget om sex om jag ska vara ärlig. Sen träffade jag mannen som numera är min man.

    Allt förändrades med honom, även sex. Han fick mig nyfiken på ett sätt som ingen annan fått. Troligen för att jag är så trygg med honom, märkligt nog sedan dag 1.

    Vad som är normalt antal sexpartners tror jag är hopplöst att få fram. Som vi ser i tråden här så är det otroligt olika hur vi har levt. Men att vara svartsjuk på tidigare partners... Neon, det kan bara gå illa. Gör vad du kan för att lägga det bakom dig.

    Alla erfarenheter vi skaffar oss innan vi träffar vår partner vi lever med i dag har ju faktiskt skapat oss till den vi är idag - och honom till den han är idag. Då var det väl bra, egentligen.

    Och du, one night stands - det är inget att hänga upp sig på, för det är just one night och det fanns väl en anledning till det. ;)

  • pickolina

    Rosenhaga

    Mycket bra skrivet! :)

  • pickolina

    Sedan är det ibland så att man inte är redo att binda sig förrän man lekt av sig... Å innan man vet vad det är man letar efter osv...

    Som Rosenhaga så bra skrev, vårat förflutna har ju gjort oss till de vi är...

    Utan din pojkväns förflutna kanske han inte varit din älskling idag?!

    Se det inte som ett hot, se det för vad det är...hans förflutna som skapat den man du älskar... Utöver det så har ju det förflutna inget med er/dig att göra...

    Lita på er kärlek och lev i nuet istället....

  • jocelyn

    Lägger till en sak som jag tror många har fått erfara på det jobbiga sättet;

    Ställ inte frågor du egentligen inte vill höra svaret på.

    Visst kan man känna nyfikenhet eller undra kring gamla flickvänner, sexpartners etc men handen på hjärtat; vill du veta allt om andra tjejer han varit med? Kommer du må bättre om du vet om deras BH-storlek, sextricks eller kanske utseendet?

    Problemet med att börja prata om sånt här är att det blir lite "säger man A får man säga B" och det kan vara svårt att stoppa nyfikenheten trots att man känner sig sårad eller svartsjuk, ledsen eller arg över svaren. Man har ju bett om det!

    Visst ska man kunna prata om det som varit utan att måsta gå in på alla detaljerna och dissekera för mycket. Det finns saker som min m2b berättat som jag ösnkar jag kunde skyffla tillbaka in i hans mun och aldrig ha fått höra från början men det är ju så dags nu.

    Bara en liten "tänk efter före"-grej sådär...

  • pickolina

    Mmmm, det är något man verkligen ska tänka på! Ofta är det bästa att låta det förflutna stanna i det förflutna liksom...

  • picachu

    Men jag skulle allt bra gärna vilja veta...! När vi precis träffades så fick jag bara "gruff" till svar, och nu känns det så töntigt efter fem år ihop och gifta sedan en månad å ba': "jo, förresten, hur många har du gjort det med?"

    För att spelar roll, liksom, men jag är nyfiken - dessutom vet han mina grejjer. Men vill han inte svara så slipper ha då!

  • Karin69a

    Neon, just precis rätt tänkt! Att man haft många betyder inte att man är någon sexatlet. "Tack och hej leverpastej"...... Ooooahahahah Jag är en tjej på 36 som haft ca 13-14 tillfällen. Men det som jag verkligen minns är de längre relationerna. One-night-stands har för mig varit ganska värdelösa och det blev bara så för att man längtade efter lite närhet och inte hade nån.

  • pickolina

    Håller absolut med... Det är ju i de längre relationerna man utvecklas och lär sig, testar massa nya grejer osv...

Svar på tråden Hur många är "normalt" att ha gjort det med? Är svartsjuk...