• Snart   så

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Har precis börjat, vore kul om vi är några stycken som kan hjälpa varandra, det är inte så lätt så här i början...:)

  • Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?
  • Sommarpar

    sitter med en naturdiet shke latte framför mig, e sjuk så jag har inte så mkt för mig idag..Jag har gått ner 5 kg sen januari, vill gå ner 3 till men det går inte...funderar på om det här är vikten som jag skall väga, kan man inte komma under den. man e ju inte 18 längre..
    sen undrar jag vad cambridge e? 10 kg låter asbra!! då kanske jag kan gå ner tre kg på fyra dar så e det klart sen :0)

  • Sommarpar

    Snowsee:
    "Har fått min stegräknare också som jag beställde förra veckan, en Omron Walking Style II. Detta för att motivera mig mer till promenaderna."

    Jag har oxå en stegräknare men vet inte hur många steg man ska gå per dag, tror jag brukar ligga på 5000 eller mer beroende på vad jag gör. men jag har på den på jobbet ibland så det blir ju ingen effektiv träning...hur funkar det?

  • hemse

    Sommarpar

    Cambridge är också pulver som man blandar ut med vatten, det finns både kalla o varma soppor. dom kalla blir som milkshake finns i olika smaker som kakao, jordgubb, banan, vanilj mm, dom varama finns i grönsak, svamp o en till som jag inte kommr ihåg just nu, kakaon kan du också värma, då blir det som varm choklad.

    Cambridge är testad på ett sjukhus i stockholm (kommer inte ihåg vilket just nu) för just överviktiga, så det är en läkare som står bakom detta.

  • Sommarpar

    Aha. men man behöver inte gå till en läkare för att börja med dom? Hur många kalorier innehåller en sån portion, känner man sig mättare på en cambridge än på naturdiet?

  • Mikabella

    Tänkte på etdär med steg...hur många r det man "ska" ta per dag? Har för mig att det är 10000...Är ganska många det...Inga problem för mig som jobbar i kladbutik o som står/går hela dagen..7h..Sen går jag ju till jobbet oxå..6.5km. Men somsagt 10000 är ju jätte mycket! Kan det stämma?

  • Sommarpar

    10000 steg!! då kan man ju inte göra annat än att gå..

  • batwomen
    Sommarpar skrev 2008-05-27 10:20:05 följande:
    sitter med en naturdiet shke latte framför mig, e sjuk så jag har inte så mkt för mig idag..Jag har gått ner 5 kg sen januari, vill gå ner 3 till men det går inte...funderar på om det här är vikten som jag skall väga, kan man inte komma under den. man e ju inte 18 längre..sen undrar jag vad cambridge e? 10 kg låter asbra!! då kanske jag kan gå ner tre kg på fyra dar så e det klart sen :0)
    Hej första gången här. Jag kan nog kalla mig "proffs" på cambridge.(Har inte provat andra pulver)
    Jag har gått ner 47 kilo (under 3 år) men tyvärr gått upp 17 så nu är jag på nerväg igen och har kvar 7 kilo innan aug.
    Man känner sig mätt med cambridge om man dricker ett glas vatten i halvtimmen. Jag gick på ren kur i 8 veckor första gången. Nu senast så blev det 5 veckor men det var bara för att ett bröllop kom i vägen (inte mitt).
    Första veckan går man ner mest på ren kur för då åker det minst 2 kilo i bara vätska, tyvärr om man fuskar vid upptrappningen så kommer dessa 2 kilo tillbaka när man börjar med kolhydrater.
    4 kilo på 4 dagar helt möjligt men de har du tillbaka lika fort om du börjar äta som vanligt igen. Jag har personligen gått ner ca 5 kilo första veckan sen snitt -1.7 kilo/vecka där efter. Allt från +2 hg till -3 kilo har jag gått ner på ren kur/vecka. blandad kur ca -1 kilo/vecka.
    Alla deras pulver kan man äta varma eller kalla. Det är en smak sak. Men man blir lätt less på smakerna, så om du börjar. Blanda friskt från början för efter ett tag så blir ditt urval mindre och mindre
    Kan rekomendera dieten det är ett enkelt sätt att gå ner i vikt.
  • batwomen

    Är det någon i från Umeå som vill ha en promenad kompis?
    Jag tycker det är urtråkigt att gå själv så jag "glömmer" ofta att gå min lilla runda.

  • Sommarpar

    Jag får äta mitt paket med naturdiet sen ska jag nog ta o testa cambridge, men det e som du säger, mycket går man upp igen när man börjar äta..Jag har "fördelen" att jag arbetar på förskola, så då måste jag äta mat till lunch, barn e sååå medvetna idag så om man inte äter eller äter ngt annat så får man hitta på ursäkter eller historier o jag vill inte det med barnen, så bantning får det bli hemma..

  • hemse

    batwoman

    Jag har inte heller testat några andra pulver utan bara cambridge.
    Hejar på dig dom sista 7 kg, tänka sig 47 kg......bra gjort.
    Själv gick jag ner 20 kg första gången jag gjorde kuren, sedan kom en graviditet i mellan.

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?