• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • FruCicci

    Ja, fy vad hemskt med Aleta i den tråden som du hänger i också PB. Vi får hålla alla tummar att det ordnar sig. jag tror inte ngn av oss kan ge några råd eller mer på fötterna, för det är så komplicerat. Men läkarna kan nog förse henne med det bästa i detta fall.
    Tragiskt. Om du läser här Aleta, så skickar jag en styckekram!

  • Fru FruLLan

    Hejsan alla super underbara tjejer

    Nu sitter jag vid en dator igen för första gången på år och dagar och tänkte att jag skulle bryta min smygläsar status. Jag har ju följt tråden trots inte deltagit aktivt  förutom den sista datorfria månaden.

    MEN jag fick ett oerhört hemskt och galet sorgligt sms för någon vecka sedan. Och jag bara MÅSTE komma in i tråden och framföra min djupa sorg poch medkänsla till snorkis.

    Det är helt ofattbart det ni fått gå igenom. och det finns inte ord för den sorg jag känner för er skull. jag kan inte fatta det hela och ja....
    jag vet inte vad jag ska skriva. ord saknas. Men jag har tänkt så mycket på er. Jag tror inte du läser... men ...
    otroligt varma kramar och jag hoppas ni på något sätt orkar

  • Fru FruLLan

    Hej alla andra också så klart!!!!!

    och hejk cicci gumman!
    varför tar du inte bara ett till test? Kör inte strutsmetoden gumman!

  • Imu

    Några rader till Passionsblomman från en smygläsare:

    Du uttrycker så mitt i prick frustrationen, oron och jag vet inte allt som man drabbas av i den här barnkarusellen när det inte blir något barn och hela livet måste anpassas så att man inte missar de chanser man har... Vi har försökt i två år nu utan att lyckas och tycker att bara de åren är en oändlig tid av oro, försök att slappna av, ångest för att man inte slappnar av, googlandet efter nya knep och besvikelserna när oturen aldrig verkar vända. Så jag fasar för de kommande åren eftersom jag allt eftersom tiden gått också har förstått att två år inte är någonting i sådana här sammanhang.

    Jag skickar några kramar trots att vi inte känner varandra, för jag känner med dig, och tycker att du verkar vara en helt fantastisk person som alltid orkar peppa och stötta alla andra (ja, jag har följt tråden ett tag...)

  • FruCicci

    frullan:-d häääääääääääääääääj

  • Fru FruLLan

    Har inte läst så mycket alls i tråden på sista tiden men jag läste ditt inlägg PB. Och precis som cicci så tycker jag det var bra skrivet och jag tycker det var rakt och ärligt.

  • Fru FruLLan

    Just det! nenne ska ha snart!!! ihooooo vad spännande! har ni bestämt er för något namn än? Hur mår du? är det tungt? kan du sova? Spääääänande! telis: har förstått att du har det lite jobbigt på nätterna? Jobbigt gumman. Det är så viktigt att få sova för att orka. vet ju att även kokisen haft det jobbigt med sömnen men där verkar det vel ha vänt. HURRA! Hoppas att du får orodning på televikens sovande och ätande. Jag har alltid jobbat för att hålla linjen att äta gör man på dagarna och på nätterna sover man. Så jag har tidigt försökt fasa ut nattmål med både borren och roffe. Skönt tycker jag. Gillar inte att mata på nätterna. men det är ju olika svårt/lätt med olika barn. Hoppas ni får ordning på det. angående tänderna så kan det ta några dagar/ nån vecka för tänderna att komma och då kan det vara bra irriterat i munnen.

  • Fru FruLLan

    Hmmm inte så lättläst det där.

    fattar inte vart alla radbrytningar tog vägen....

  • Fru FruLLan

    hej tinga förresten
    Hur går det med piff och puffs ätning?
    Hoppas det är okej att jag frågar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar