• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Tack förresten, men vi har inte skrivit på något köpekontrakt än så vi kan fortfarande ändra oss .


    Fast det gör vi nog inte .

  • Oupsie

    Ja, Ikea hade loppis här också. Funderade ett tag på om jag skulle anmäla mig, men kom på att det vi ville sälja nog var lite för otympligt för att ta med på loppis.

  • Oupsie

    Blev lite nostalgisk när jag började tänka på bröllop . När vi firade vår bröllopsdag sist kom vi på att när vi har varit gifta i fem år så är bröllopsdagen på en lördag igen. Funderade på om vi skulle åka till samma ställe där vi hade vår fest och bjuda med oss närmsta familjen och kanske några kompisar och äta gott. Men det är mer än ett och ett halv år till så vi får väl se. Kanske inte alls känns som en lika bra idé då.

  • Oupsie

    Snaily, vad duktig han är som lyder en två-åring. Makens systerdotter försökte få vår hund till att göra något (kom inte ihåg vad) men hon bara stod och stirrade på henne . Men till min hunds försvar så kanske hon bara hade lite svårt att förstå för lilla tjejen pratade ganska tyst och med lite "bebisspråk".


    Ska ta och spara den där länken, kan kanske vara läge att gå på en sådan där kurs kanske... någon gång.

  • Oupsie

    Vickan och Piggelin, vad kul att ni tyckte att det var en bra idé. För jag funderade på om folk skulle tycka att vi var konstiga, "de har ju redan gift sig en gång" . Men om inte annat så är det ju alltid kul att träffas under lite festligare former, och man ska väl ta vara på tillfällena som man kan fira.

  • Oupsie

    Vickan, klart att 10 år måste firas . Kanske läge att åka iväg någonstans?


    Piggelin, maken och jag har också varit ihop i 6 år i år . Och vi kände också varandra sedan innan så vi räknar också från hångeldagen . Eller vi har nog sagt första kyssen, fast den sammanfaller med hånglet .


    Piggelin igen, din bror måste ha varit väldigt ung när han dog . Vet att du har skrivit om honom i tråden innan, men hur dog han? Du behöver inte svara om du inte vill.

  • Oupsie
    snaily skrev 2010-09-04 22:14:07 följande:
    Normalt sett lyder han INTE barnen, vet inte vad det var som fick honom att sitta den här gången, hon hade antagligen en nalle eller nåt i handen som han ville ha.
    Hihi, allt går bra med hjälp av lite mutor .
  • Oupsie

    Snaily, fniss .


    Linvand, tja jag vet inte vad som är snittet på hur länge folk är ihop innan de gifter sig, men 6-7 år är nog inte ovanligt. Tror att maken och jag var lite extrema på andra hållet. Vi flyttade ihop innan vi hade varit tillsammans i ett år och då köpte mannen en bostadsrätt. Vi skrev samboavtal att jag inte hade någon del i värdet på den men när vi hade bott ihop i lite mer än ett år så började vi fundera på vad som skulle hända om någon av oss avled. Maken tyckte att jag skulle ha lägenheten och inte hans föräldrar om något skulle hända honom så då tänkte vi skriva ett testamente. Men när vi hade diskuterat det där lite till kom vi fram till att vi hade ju ändå tänkt leva resten av livet med varandra och det är ju roligare med bröllop än med testamente . Så på det viset bestämde vi oss, och ca ett halvår senare så gifte vi oss.

  • Oupsie

    Nähä, jag ska också ta och logga ut. Natti natti alla!

  • Oupsie

    Vickan, hoppas att ni kommer på en lösning för helgen. Låter på dig som att du verkligen vill åka .

    Muggles, tack det var verkligen gulligt sagt av dig . Vad roligt att få ett sådant kort till Moa!

    Ore, ytterdörr låter som en bra sak att ha .

    September, skönt att halsen är bättre och att blödningen verkar vara över.

    Klockarbol, vad roligt att du är nöjd med dagen . Verkligen impad av din snabba rapport. Hoppas att du får det bra i Götet!

    Piggelin, fy vad hemskt med din bror . Beklagar verkligen.

    Gosnosen, det är jobbigt när man inte känner så som man tycker att man borde känna. Jag hoppas att du snart kan känna dig gladare. Jag vill inte heller prata med maken om det, försökte lite när han frågar för han ser ju på mig att det något, men det blir bara fel. Jag känner dock att det hjälper att tänka på en del praktiska saker, nu har jag t.ex. suttit och tittat på nätet på barnvagnar. Det är kanske detsamma för dig, att det hjälper att fundera på uttag av föräldradagar? Kram!

    AM, jag inboxar dig lite senare ikväll. Har ni beställt säng?

    Smint, grattis!

    Melondoft, trist att det inte gick så bra med turneringen. Hoppas att det inte är något allvarligt med foten.

    Postar så länge...

Svar på tråden Livets toppar och dalar