• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Nej, nu måste jag ta och fixa till mig. Ska till sjukgymnasten.

  • Oupsie

    Muggles, nej herregud, tar inte illa upp alls, det var mest på skoj. Satt och kollade på en sån där lista igår och tyckte att det var lite kul att se om något stämde in, men många av grejerna kunde jag inte ens svara på.


    Angående illamåendet stod det i en bok som vi fick av BM vid inskrivningen att undersökningar har visat att det är lite fler av de som mått illa som får flickor. Men lite fler kan ju betyda att det är 51 procent som får tjejer eller nått och det stod inget om hur undersökningarna hade genomförts. Och det där med hyn tror jag inte det minsta på egentligen men det var en av de enda frågorna som kunde svara på. I den där boken tog de för övrigt också upp om man kunde se på magen, men det menade de att det definitivt var en myt.


    Men jag håller med dig, det känns som att allt som är dåligt tyder på att det är en flicka. Men det är väl för att det är så mycket mer värt att få en pojke, eller nått... (Ironisk)

  • Oupsie

    Glömde skriva i det andra inlägget, innan i början av graviditeten var jag helt övertygad om att det var en pojke i magen, men jag känner mig inte lika övertygad längre, varför vet jag egentligen inte.


    Kanske för att jag också tycker att det är svårt att komma på killnamn .

  • Oupsie

    Jag kanske borde göra ett sådant där test, har verkligen ingen aning om vad jag ska rösta på i år. Och det är inte riktigt likt mig för jag har alltid gillat politik och har åsikter om det mesta men jag är inte helt förtjust i det här två-partisystemet som vi verkar ha fått...

  • Oupsie

    Sitter och kollar på topp 100 listorna med pojk- och flicknamn. Det verkar vara lite mindre variation bland pojknamnen, måste säga att det är många av de namnen som ligger på topplistan som var vanliga även när jag föddes. Men det är inte lika många namn på tjejlistan som var poppis då.

  • Oupsie

    Melondoft, hoppas att du blir bättre i foten av vila. Förhoppningsvis kan du ju spela dessto mer handboll sen.


     


    Men jag förstår hur det känns. Var ju hos sjukgymnasten nu och vi pratade lite om saker jag ska undvika och hon tyckte att det lät som att hundträning var en dålig idé. Tog paus denna veckan för att se lite hur den här jäkla foglossningen utvecklade sig men det verkar nästan som att jag får ta paus resten av terminen... Känns lite jobbigt, inte bara för min egen skull, men också för hundens skull. Ska inte säga att hon "måste" jobba men hon är ju van att få jobba lite. Ska prata lite med maken och se om han kan tänka sig att ta över men med tanke på hur stressad han känner sig nu så tror jag inte att han vill.

  • Oupsie

    Melondoft, det låter bra. De flesta verkar slippa problem efteråt men jag har faktiskt en kompis som har jättebesvär efteråt. Men för hennes del tror jag att det förvärrades av att hon fick två graviditer väldigt tätt och de säger att man helst ska undvika det om man har haft problem med foglossning. Konstig hosta, hoppas att den ger med sig.


    Lappis, nu har jag svarat i resetråden också. Till slut... har glömt bort det varje gång jag loggat in.

  • Oupsie

    Ger med sig SNART skulle det ju vara naturligtvis.

  • Oupsie

    MSW, vad jobbigt. Krya på er!


    Såg att Smint också var hängig, krya på dig med!


    Nu har jag också gjort valpejl. Jag fick högst på F! . Men jag fick ganska låga siffror tycker jag, runt 60 procent på de högsta. Så jag vet inte om jag blev så mycket klokare.

  • Oupsie

    AM, ingen fara alls.


    AM, fick du höga siffror om man får fråga. Jag fick runt 60 procent på vissa partier och runt 50 på de flesta andra så det kanske inte är så konstigt att jag har svårt att välja parti . Lägre på PP och SD dock.

Svar på tråden Livets toppar och dalar