• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    snaily skrev 2010-09-07 16:42:07 följande:
    OupsieV 18!! Shit vad alla andras graviditeter går FORT!
    Eller hur .

    Mindre än två veckor till RUL . Och nu har jag fått mage också, bara sådär. Ena dagen, ingen mage, nästa dag mage. Men den är inte tillräckligt stor för att någon människa med hyffsad social kompetens skulle få för sig att fråga utan att vara rädd för att eventuellt åka på en propp .

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-09-07 16:36:09 följande:
    Det enda namnet jag kan på Q är Quasimodo - och det tror jag inte passar den vackre gossen.
    Quentin? Om man gillar är ett hängivet Tarrantino-fan kanske? Men det är svårt att uttala på något bra sett på svenska tycker jag.
  • Oupsie
    kikki kikki skrev 2010-09-07 16:47:03 följande:
    vi har bestämt att vår knodd ska heta Eddie eller FreddyJag fick en 3D bild av barnet idag...ler
    Oh, 3D-bild, vad roligt. Vet ni att det blir en kille? Fast de namnen kan man väl ha på en tjej också i och för sig .
  • Oupsie

    Har alla gått för att laga middag?


    Idag tänkte jag att vi köper hem något. Orkar inte laga mat.


    Sen är jag lätt irriterad på min make som beter sig som en barnrumpa ibland. Grrr .


    Så om inte han är intresserad av att ta ansvar så är jag inte särskilt intresserad av att anstränga mig att laga middag... eller låter jag tjurig nu?

  • Oupsie

    Snaily, annars Yngve kanske kan vara något? Paw rihktitt, eller hur det nu stavas.


  • Oupsie

    Lappis, välkommen hem . Låter som att ni har haft det toppenbra. Märkligt att gå på bröllop i Frankrike och inte få vin. Tråkigt att bruden inte såg glad ut.


    Muggles, surkuk .

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2010-09-08 11:06:55 följande:
    Mugglan, eeeh, googla själv??? Jag blir helt skakis vid tanken på att sitta här helt utlämnad till mitt eget googlande och med hela tomten dränkt av ilsken humle med vassa taggar...
  • Oupsie

    Koko, kul länk. Continental tillåter alltså 18 kg, vilken grej .

  • Oupsie

    Åh, vad surt att missa att man får priority i kön, Lappis.


    Flygplatser är nog de mest hierarkisk platserna i världen. Har du bara råd att betala får du gå före i vilka köer du vill. En gång när vi skulle åka hem från USA och skulle igenom säkerhetskontrollen hade vi rätt att gå i priority lane men precis när vi kom fram dit så stängde de den, och min man frågade någonting i stil med "stänger ni den nu, får vi ställa oss i den andra kön nu?" och hon som jobbade där kollade våra biljetter skakade på huvudet och sa "följ mig". Sen ledde hon oss förbi hela kön och släppte in oss först i den. Åh, tyckte att det var så pinsamt och folk bara blängde, jag fattade ju inte att det var så hon skulle göra. Bland annat stod det en svensk familj i kön och som började prata irriterat på svenska om "jaha, det är skillnad på folk och folk minsann". Hmm... det är väl ganska osvenskt att folk få gå före i köer, i USA kan man ju nästan överallt där det skulle kunna bli köer köpa priority passes så man kan slippa köa, eller åtminstonde inte köa lika länge.

  • Oupsie

    Snaily, nä vi passar nog på Yngve vi med .


    BS, jag börjar också tro att hoan är en hon men i början var jag säker på att det skulle bli en kille. De säger ju att folk som mår illa länge oftare får tjejer, vet att Vickan är ett ordentligt undantag för den teorin dock. Sen har jag fått sämre hy och det brukar man väl också säga att det tyder på en tjej. Nåja, vi lär väl få reda på det tidsnog.

Svar på tråden Livets toppar och dalar