• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Vickan och Telis, tack. Mmm, det jag funderar på är om det kanske är för små hjul där fram på båda de modellerna. Det känns ju väldigt smidigt med svängbara hjul fram men jag tror att vi behöver en vagn som kan ta sig fram även på lite sämre underlag.


    Jag har hittat den här: www.amvina.se/maxicosi/mura4.aspx


    Är det någon som vet något om den?


    Hittar inte jättemycket info om den på nätet men läste den här recensionen:


    strollersandprams.com/strollers/464/Maxi-Cosi-Mura-4/review-1.html


    Och det står på flera ställen att den ska klara av även sämre underlag. Men nackdelen verkar vara att den är ganska tung.

  • Oupsie

    Vickan, ja det finns hur mycket som helst att tänka på och det verkar inte finnas en vagn som uppfyller alla ens önskemål så det känns som att någonstans kommer man ändå att få kompromissa.


    Tycker att den vagnen som jag länkade till ser ut att bli ganska liten när man fäller ihop den (hittade till och med en infofilm på you-tube om hur man viker ihop den bland annat ). Vi måste ju kunna få in den jämte hundburen i bilen... Vi kommer nog dessutom få köpa en ny hundbur för den vi har nu är ganska bred och tar upp mer än halva bagageutrymmet.

  • Oupsie

    Parnassia, känner inte att jag har så mycket att komma med i matproblematiken men jag skickar en stor kram till dig!


    Vickan, tack för länken till FL.


    Vi ska åka och titta på vagnar, tänkte bara försöka få lite hum om vad som finns genom nätet först.

  • Oupsie

    Telis, är det i den servisen som du skrev om på FB för ett tag sen? Den var jättefin! Synd att de inte tillverkar den idag, känns som att det skulle bli en storsäljare.

  • Oupsie

    Nu har jag suttit och läst på FL och de som har den vagnen verkar hyffsat nöjda. Hittade en butik i grannstaden som är återförsäljare så vi får väl ta oss dit för att titta på den.


    Vickan, kör försiktigt om du ska ut på vägarna imorgon och ha det så kul på er lilla tråddejt alla ni som ska med .

  • Oupsie

    Hellooo


    Nenne, heej! Vad roligt att se dig här och skönt att höra att det verkar läka som det ska. Frågar som Muggles, har P fått prata med någon? Med tanke på hur förlossningen blev så är det väl inte så konstigt om han också har en del att bearbeta. Är också nyfiken på namn .


    MSW, oh 15 oktober, det är ganska snart det! Vad roligt .

  • Oupsie

    Kikki, det låter ju på storleken som att bebisen är färdig att komma ut i alla fall.

    Koko, 18 kg handbage! Oj, vilket bolag flyger ni med?

    Oh, vad skönt att höra att allt gick bra på Snailys UL idag .

    Ore, det var så det var. Nu kom jag ihåg.

    Telis, nu blir jag lite nyfiken på vilket mönster det var. Jag har också en servis där porslinet ser likadant ut som din (tror jag) men med ett mönster i blått och guld. Men den tillverkas inte heller längre så ibland sitter jag och tittat på blocket och tradera för att hitta lite delar som jag aldrig hann köpa.

  • Oupsie

    Skrev i anteckningar vid sidan om när jag försökte läsa ikapp, och då hade du ju hunnit titta in Snaily, så jag säger det igen, riktat mer till dig den här gången istället för ett allmänt utrop .


    Skönt att det såg bra ut!

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-07 16:36:43 följande:
    vad sägs om Qken?

     


    Om ni är rädda för att han ska hata er som tonåring... eller hur var det?

  • Oupsie

    Nenne, nä vi vet ingenting om hur vår bebbe ligger. Är bara i vecka 18 så den hinner nog snurra runt en del. Det var en tjej som jag känner som var inne igår och gjorde vändningsförsök och det är ca en månad till hennes BF. Vet inte hur det gick dock...

Svar på tråden Livets toppar och dalar