• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    En fråga, börjar man försöka vända på en bebis en månad innan BF om den ligger i säte? Jag trodde att det var ganska vanligt att bebisen inte vänder på sig först ganska nära BF (under sista månaden)? Blev bara lite fundersam efter en statusuppdatering på FB...

  • Oupsie

    Telis, vad bra att det kändes ok på intervjun . Och skönt att det verkar vara bättre med magen. Hälsa Televinken att han ska krya på sig!

  • Oupsie

    Tinga, oj vilken historia med din kollega! Verkligen ett mirakel, men som AM säger, hoppas inte att hennes make är den misstänksamma typen . Åh, vad kul att höra om Piff som slevar i sig soppa.

  • Oupsie

    Snaily, oh vad läskigt . Håller alla tummar för att allt är bra!

  • Oupsie
    Ore skrev 2010-09-06 17:57:31 följande:
    Oupsie: Japp, en månad innan (ungefär). Då ska de inte längre kunna vända sig av sig själva, och det är då de alltså kan ha lagt sig åt fel håll. Sedan vill man ju vända så fort som möjligt, innan barnet blir för stort...
    Aha, ok. Jag trodde som sagt att de vände sig senare, hoppas att allt gick bra med vändningsförsöket idag då. Fick du genomgå det? Har ett svagt minne om det nu när vi började prata om det.
  • Oupsie
    snaily skrev 2010-09-06 20:33:04 följande:
    AMHoan stökar runt i magen som vanligt (med hjärtljud på 138 enligt mitt stetoskop nyss ) så verkar egentligen inte vara på väg ut riktigt än, hoppas jag! Men enligt barnmorskan jag pratade med kan de mäta livmodertappen imorgon för säkerhets skull.
    Det låter betryggande! Kan inte låta bli att fnissa lite för mig själv varje gång du berättar om hur du lyssnar med stetoskop på magen . Är det fortfarande kostetoskopet som du använder?
  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-09-06 20:38:25 följande:
    Jag skyller allt på Yasuragi och lägger ner verksamheten som spåmadam tills vi har lyckas vräka fanskapet eller han flyttar självmant.
    Typiskt AM, tänkte fråga om du hade någon idé om hoan i min mage. Fast Mr Yasuragi blir förhoppningsivs inget långvarit problem *håller tummarna*.
  • Oupsie

    AM, ja det är kanske det som är problemet. Känner inte att jag har några cravings. Är inte särskilt sugen på någonting på grund av illamåendet. Men i helgen blev jag väldigt sugen på salta lakritsbalkar och marianne-karameller. Men jag vet inte om jag blev så sugen att det verkligen kan ses som cravings .


    Men vi är ganska nyfikna så vi tänkte faktiskt fråga när vi ska på RUL.

  • Oupsie

    Vickan, I know nothing om gröt vs välling, så jag ska inte svara men jag tänkte fråga dig istället, var det en teutonia som ni köpte?


    Det känns som att många väljer teutonia, hmm. Men Telis ni hade något annat märke? Var det Brio? Känner mig vilsen i barnvagnsjungeln...

Svar på tråden Livets toppar och dalar