• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, jag förstår vad du menar. Och jag tycker att du är stark som orkar ta tag i saker och ting och verkligen försöker, men som du säger du får inte sätta upp för hårda mål. En liten bit i taget!

  • Oupsie

    Hattis, skönt att höra att det inte har kommit mer brunt. Och du, jag hade mycket mensvärk i flera veckor, så jag hoppas inte att det tyder på något dåligt. Kram!

  • Oupsie

    Imorgon ska vi till doktorn, känner mig lite nervös faktisktObestämd. Har haft ganska mycket sammandragningar idag också tycker jag, och så funderar jag på om en bit av slemproppen kanske åkt ut. Slemmigt var det i alla fall, men ingen propp direkt. Ingen som är känslig va?

    Tror att jag ska gå och sova nu, känner mig ganska sliten efter den här dagen. God natt i tråden!

  • Oupsie

    Rapporterar också in mig. Ska snart till doktorn och har lite bråttom.

    Lycka till Smint, det kanske är på gång nu med lite mensvärk . Lycka till .

    Tittar in senare!

  • Oupsie

    Hej i tråden, nu är vi tillbaka från doktorn. Fick först sitta med ctg-apparat i säkert en timma, Daisy höll dock ordentlig låda i magen så nu blev vi hemskickade och ska dit om en timma igen för att sitta en stund till. De ville ha en lite längre period av lägre puls än vad hon hade nu. När vi har lyssnat på hjärtat hos BM har det legat mellan  140-150 ungefär men nu var hon knappt nere någonting under 170, och över 200 flera gånger.

    Fick prata med en läkare som även undersökte mig och skulle försöka göra en hinnsvepning, men resultatet var väl detsamma som i tisdags, inre livmodermunnen är inte öppen. Doktorn gick sedan iväg för att diskutera med en kollega. Så det de har sagt nu är att på lördag ska jag ringa in till förlossningen för att prata med dem om en igångsättning, då går jag nämligen in i vecka 38+0. Så som jag förstår det så handlar det mest om när det finns plats på förlossningen, för de ifrågasatte inte huruvida jag skulle bli igångsatt eller ej.

    Jag hade väldigt ont när jag var där, så de trodde att Daisys höga puls kunde bero på att jag hade hög puls på grund av att jag hade ont. Så nu skulle jag ta det lugnt en stund och inte stressa tillbaka. Ska vila lite nu, och så ska jag läsa ikapp när vi är hemma igen.

  • Oupsie

    Vickan, men ditt vatten hade gått va? Att det var därför du blev igångsatt, eller hur var det?

    Fossning, oj vilken dramatisk graviditet med blodpropp.

    PB, 5 kilo är jättebra jobbat!

    Fru E, hoppas att kroppen slutar bråka med dig snart. Behöver du kolla om det finns något kvar som inte kommit ut?

    Jisses, två minuter mellan Malte och Mindre, hur stor är chansen egentligen att två trådbebisar kommer samma dag, och så nära i tid dessutom? Häftigt .

    AM, skönt att Hektor är bättre!

    MSW, låter inte som någon skön nattsömn precis.

    Sweet, jobbigt med kompisen. Det bästa hade säkert varit att ta upp det på något vis, och säga att man är orolig. Men samtidigt är det inte alltid att personer i dåliga förhållanden är särskilt intresserade av att lyssna på det, enligt min erfarenhet.

    Smint, kul med lite nya inköp .

  • Oupsie
    Klockarbol skrev 2011-01-27 15:00:33 följande:

    Nu ger jag upp.


    I dag fick jag det inte speciellt stora nöjet att läsa maken farbrors dödsannons i tidningen.


    Det visar sig att maken har vetat om det sedan i lördags.

    "Det har varit så mycket annat vi har pratat om så jag har inte tänkt på det"

    Jag kommer att klara mig jävligt mycket bättre på egen hand.

    Förlåt min spya.


    Men vad i helskottaSkrikandes, en sån sak borde man väl inte missa, hur mycket annat man än har att tänka på. Kram på dig Klockarbol!
  • Oupsie
    muggles skrev 2011-01-27 14:08:46 följande:
    Apropå min egen vikt (som jag klurat lite över eftersom batterierna i vår våg har varit slut sedan länge):
    jag vägde mig hos BM igår och vägde 61,5 kg (med stövlar, kläder på och frukost i magen). Innan grav vägde jag nog 56-57 kg före frukost och utan kläder. Så det är inte så farligt!
    Även om det inte är så stor skillnad i magmått mellan dig och mig, så är det ganska stor skillnad i kilon .

    Fast jag vägde tyvärr lite för mycket redan när jag blev gravid, men sen gick jag ner i början av graviditeten när jag mådde så illa, och nu ligger jag +10 kg från inskrivningen hos BM. Får ändå säga att det känns ganska ok, med tanke på att jag inte har kunnat röra mig särskilt mycket var jag rädd att jag skulle gå upp mycket mer.
  • Oupsie

    Fick ligga med ctg:n i ca 40 minuter och Daisy var betydligt lugnare nu, och hennes puls varierade mellan 120-140. Så allt var ok, och jag fick träffa doktorn lite snabbt igen, och hon sa bara att jag skulle se till att ringa förlossningen på lördag.

    Känns jättemärkligt, men samtidigt skönt. Att veta att det snart kan bli bättre. Men vi vet ju inte om det finns plats på lördag så det kan ju dröja längre än så i alla fall, men det känns ändå lite lättare att stå ut med att ha ont, när man vet att det händer något, att det finns en plan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!