• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, tack . Fy, vad trist med mensvärk . Hoppas att den släpper snart!

  • Oupsie

    Jag blir ju helt högfärdig av era komplimanger om DaisyDrömmer. Men det är väl så det ska vara kanske? De första dagarna kändes det mest märkligt att det fanns en bebis här och förstod inte riktigt var den kom ifrån. Men nu börjar jag känna mer och mer att det är MIN bebis (och makens förstås), och både maken och jag sitter här och bara tittar på henne och talar om för varandra hur söt hon är . Och vi är ju ytterst objektiva .

  • Oupsie

    Jodå, lite mysigt har vi det. Man får ju försöka göra det bästa av situationen, även om jag helst av allt skulle vilja vara hemma just nu.

    Men jag håller mig på rummet, vill helst inte träffa några andra människor idag och är synnerligen lättgråten... plus att jag känner mig trött, öm lite här och där, och  svettig och frusen om vart annat. Men  sköterskorna sa att det var för att mjölken håller på att rinna till.

  • Oupsie

    Nu ska jag ta och stänga ner här, har inte hunnit läsa ikapp, och vi får väl se om jag får möjlighet till det när vi kommer hem. Någonting säger mig att det kommer att bli mindre tid vid datorn framöver...

    Hälsar till alla i tråden och tackar än en gång för era gratulationer. Kram på er, och fortsatt trevlig helg! 

  • Oupsie

    Tinga, trevlig resa, och njut av sol och värme .

  • Oupsie

    Vi är äntligen hemma nu! Vilken hemlängtan jag hade, även om det bara rörde sig om några dagar. Så sen vi kom hem har jag passat på att sova i min egna säng (så skön ), och vi har badat Daisy. Vilket hon verkade gilla väldigt mycket . Och nu i kväll har vi tittat på film, Blind Side, den har väl ett par år på nacken, men jag hade inte sett den innan. Den var bra, en  feel good-film.

    Tinga, hann din man se något av Daisy? Tror mest att han fick se plastbaljan . Kändes inte riktigt som läge att stanna till, för vi fick "eskort" till provtagningen.

    Nenne, ja verkligen helt galet hur snabbt brösten växer. "Det ser lite oproportionerligt ut" sa maken, haha

  • Oupsie

    Oms, jisses, samsas ni om ett vanligt täcke . Skulle maken och jag göra det hade det nog blivit skilsmässa snarare än mycket sex . Men det är ju bra att ni har hittat ett sätt som passar er.

    Innan jag blev gravid tyckte jag att vi hade ett bra sexliv, och mycket av det berodde nog på att vi båda har så fria tider att det kunde ske lite närsomhelst på dagen . Under graviditeten sen så blev det inte så himla mycket beroende på diverse graviditetskrämpor, och nu får vi ju inte ha sex på ett tag. Inte för att jag är speciellt sugen...

    Sweet, spännande! Hoppas ändå, även om det är dålig timing.

    Hattis, Kepsen är ju ett lysande namn . Hoppas att illamåendet håller sig på en lagom nivå, men som andra sagt, dröj inte för länge med att be om Lergigan om du känner att du behöver. Sådan skillnad de tabletterna kan göra.

  • Oupsie
    Tinga skrev 2011-02-06 22:21:30 följande:
    Oupsie - nä, han såg ju inte så mycket, men mer än jag gjorde. Välkomna hem igen!

    Nu blir det sängen här. Vi ses igen om en vecka!
    Tack, och du, du får ju gärna titta på henne en annan gång . Sov gott!
  • Oupsie

    Har ett par frågor, om amningsbh:ar. Jag har bara köpt sådana där mjuka elastiska saker eftersom jag inte visste hur stora brösten skulle bli. Men nu har det ju gått några dagar, nästan en vecka, är det den här storleken som kommer att vara? Ungefär? Funderade på om jag skulle försöka ge mig ut och köpa BH imorgonObestämd.

    Och så undrar jag också om det är någon större skillnad på t ex Lindexs varianter, och dyrare märken? Eller duger Lindexs egna? Jag har ju inte jättebomber sedan tidigare så jag kommer inte att behöva någon specialstorlek eller så.

    /undrande amningsnovis

    Brösten och bröstvårtorna mår mycket bättre idag BTW, i fall ni ville vetaTungan ute.

  • Oupsie

    Snorkis, vad kul att se dig här igen, har tänkt på dig, både jag och maken. Han frågade faktiskt igår om du hade varit på ditt RUL än (visste inte att han hade sån koll ). Och vad skönt att allt såg bra på ut på RUL! Så araben är en liten blygis .

    BS, fick de sonda Astrid också. Stackarn. För vår del räckte det med att ge lite extra ersättning, men Astrid kanske hade högre värden än vad Daisy hade. Jag tyckte också att det var jättejobbigt att vara på sjukhuset, men på lördagen hade vi fått reda på att vi skulle få åka hem dagen efter så då var det lite lättare att hålla humöret uppe. Vad blev det för försäkring till slut? Kommer ihåg att ni hade problem med försäkringsbolagen. Vi har inte ringt till något än, men vi har Trygg Hansa till det mesta här hemma har jag för mig.

    Snartis, grattis till ett bra KUB! Beklagar foglossningen dock . Kan myomet innebära att du får göra kejsarsnitt?

    Sweet, hoppas att lilltjejen kryar på sig snabbt.

    Angående gravidbyxor gillar jag också de med bred mudd. Jättesköna ju, har mina gravid-mjukisbyxor på mig just nu till och med .

    Vi skrev presentationer om alla våra gäster, och det tog ett tag då vi hade strax över 100 gäster. Men det var kul, men som sagt, vissa är lite svåra om man inte känner dem så bra.

    Piggelin, det börjar ju närma sig nu . Så kul med bröllop! Vi hade makens systerdotter som näbb, och hon var 2,5 då, så vi visste att det var en chansning huruvida hon skulle göra som vi bad henne, men hon skötte sig superfint under hela vigseln. Men det är ju så klart svårare när det är ens egna barn, för hon vill väl helst vara med er antagligen. I vårt fall kunde hon ju gå till sina föräldrar när hon ville. Vår präst kom dock med tipset att ha med ett par tablettaskar att muta henne med om det skulle behövas .

    Koko, låter jobbigt med diskbråck, men betydligt bättre än propp eller ms. Kram!

    Smint, vad jobbigt att du känner dig deppig . Hoppas att du hittar ett sätt som känns bra för dig! Kram!

    Vickan, huh för kräksjuka, hoppas verkligen att du slipper!

    Kommer inte ihåg allt som jag tänkte kommentera, postar så länge...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!