• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Förresten väntar jag mig stor trådsupporterskara som hejar fram mig i Lidingös backar, det har jag väl sagt?

    Koko
    Säg till om du och joggingskorna behöver sällskap, utöver Spotify menar jag.

    Lappis
    Hoppas pappa din är piggare och mer pratbar snart!

    PB
    Ett år räknas lite generellt som färdigvuxen, i alla fall när det gäller mindre hundar.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-06 15:05:11 följande:
    Ore – Snaily kan vara hare!
    Ha ha ha ha ha ha hahahahahahaha!
    Du hör väl själv hur dumt det låter! Nä, Snaily kan vara snigel, skulle det stå tror jag. Drar de repet även på Tjejvasan? I så fall är jag nog i farozonen.

    Jag kanske borde köpa det där startnumret, säkert bättre än det jag kommer få. Men å andra sidan är det bra om jag står långt bak, bland "de mina" (blåbären).

    HURRA för Prickens första steg!
  • snaily

    September
    Mjuk tapp låter ju lovande, hoppas det kan sätta igång nuuuu!

  • snaily

    När fyller Hektor? Den kan få komma på Korvens födelsedag annars! (tror det borde bli där i krokarna)

  • snaily

    Ok! 21 april röstar jag och Korven på dårå.

  • snaily

    Heja September! Tur att inte jag kände till den där punkten på vaden, då hade jag nog masserat sönder mig innan Yngla kom.

    Overaller och jackor, har inget att tillföra annat än att jag märkte idag att min Fjällräven behöver lite nytt vax på sig... blev ganska blöt efter promenad i regnet idag!

    Varit på fikadejt med babysimskompis - hennes bebis är lite yngre än Y och hon väntar redan nästa! BF ganska precis ett år efter ettan!

  • snaily

    September igen
    Mitt SF-mått stod också stilla i en massa veckor, TUL med flödesmätning var dock normalt (hon låg lite under normalkurvan vilket också stämde med födelsevikten, lite under normalt). Jag var ju också jättenojig över moderkakefunktion (av helt andra anledningar än dig i och för sig) och började nästan tro på tillbakabildning på slutet precis som AM. Med andra ord, förstår ditt dalande humör och din oro, hoppas massagen funkar nu!!

  • snaily

    September
    Jättestort grattis!! Tänk att lillasyster äntligen är här, efter allt ert kämpande!

    Tinga
    Hurra för pastaskruvsätandet! Och lycka till på utredningen i oktober!

    Smint
    Kul med nappöverlämningen, går det till på något speciellt sätt på Skansen? Lämnar man dem till björnungarna eller nåt?
    Ha så härligt på Kreta! Jag är inte ett dugg avundsjuk...

    Gaaah... jag skriver för sällan så när jag väl gör det är jag för slö för att kommentera ikapp... sorry!

    Jag skyndar mig att äta lunch och surfa järnet medan Yngla sover. Varit på babysim och fått de första kallsuparna i samband med dyk idag. Annars tragglar vi på med ätandet, vågar nästan inte skriva det men det har gått liiite liiite bättre i några dagar, sedan maken hade henne i söndags då jag var på egen utflykt. Det har till och med gått att mata henne med lite gröt och även lite burkmat, men bara om jag har henne i knät. Inga mängder på något vis men många bäckar små...

    Ser annars fram emot lördag! Blir min första utekväll utan Yngla! Varit lite nervös för att lämna henne hela kvällen med maken men eftersom det gick riktigt bra i söndags så känns det lite lugnare nu (även fast det bara var på dagen). Fast hon kommer säkerligen vara ledsen på kvällen när jag inte är där. Men nån gång måste man ju våga språnget så att säga.

  • snaily

    September
    Yngla kräktes också en del första 1,5 dygnet, illamående pga svalt för mycket fostervatten verkade det som. Då mådde hon verkligen illa när hon kräktes, det var inte bara lite mjölköverskott i magen som rann över så att säga. Sen blev hon ju en riktig kräkbebis också, kräktes sisådär hundra gånger (ok, kanske lite färre) om dagen i 5-6 månader. Brukade inte hjälpa att rapa heller tyvärr. Nu verkar äntligen den där magmunnen ha tajtat till sig, tack och lov.

    Piggelin
    Låter underbart med ledig månad tillsammans! Skulle vi gärna ha om pengarna fanns.

    På tal om pengar börjar jag få grov ångest över jobbsökandet - som jag inte tagit tag i än... Måste börja ringa runt och göra reklam för mig... som jag är så kass på.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!