• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men Nenne - ni har väl precis nyss köpt ett nytt kök!? Ni får säkert låna det om ni frågar Pricken.

    *gumman i lådan*

  • snaily

    Vad KALLT och ruggigt det är ute! Yngla sover i vagnen och jag blir lite nojig över att hon har för lite kläder på sig. Igår kväll eldade vi i braskaminen för första gången sen vi flyttade in, det blev varmt och skönt inne!

  • snaily

    *spammar vidare*
    Igår fick jag startbeviset till Lidingöloppet! Ska bli kul! Hur går det för er med tillverkning av banderoller och författande av hejaramsor? Snart dags att plocka fram pom-pomsen!

  • snaily

    Smygläsaren som Omsan såg kanske kan komma och heja åtminstone. Du känner igen mig på hastigheten. Eller snarare avsaknaden av den.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-15 16:39:44 följande:
    heja snaily friskt humör, slemmet hänger utanför!

    Det blir halt för de som startar efter mig! Tur att jag står i näst sista startgrupp.

    AM
    25 september (söndag) springer jag, "riktiga" loppet går 24:e.
  • snaily

    Kastar iväg ett gäng kramar söderut! Några inte så långt, till Koko och några väldigt långt, till EA.

    Jag funderar också över lördagsklädsel. Och skor. Jag HAR liksom inga kläder, konstaterar jag när jag tittar in i min överfulla walk-in-closet a'la masonit. Inget som går att använda alltså. Var på stan idag och tittade suktande i vissa skyltfönster. Tur att Yngla var med så jag hade en ursäkt för att inte gå in och prova en massa saker. Vi har nämligen köpt en takbrygga istället för kläder åt mig. För att inte tala om målarfärg, panel, isolering osv i all oändlighet.

    Ikväll genrepade jag inför Lidingö, sprang långt och det gick SÅ tungt! Det i kombination med att jag hade ont i halsen imorse gör mig LITE nervös för att jag håller på att bli sjuk... Vore ju tidernas sämsta tajming i så fall. Ska hur som helst gå och lägga mig nu för Y sover redan och vaknar snart och kräver mitt sällskap.

  • snaily

    Nenne
    Läste jag rätt någonstans om att du mår mer illa den här gången? Jag spår att du väntar en tjej.

  • snaily

    Nenne
    Jag försvann lite hastigt och lustigt igår kväll pga storgråtande Y. (inte så lustigt förresten)
    Skönt med liiite illamående, som du skriver vill man ju ha något symptom, särskilt om man inte gör nåt VUL. Och det är väl helt naturligt att du är lite nojig, det hör väl till, tyvärr. Ju längre tiden går och ju mer magen växer desto mer kan du förhoppningsvis släppa nojandet!

    Ore
    Oj, vad fint det lät med röda skor. Du blir inte underklädd jämfört med mig i alla fall, som det låter!

    AM
    Morgonpigg?

    HÄr blev det också relativt tidig start på dagen, orkade inte lägga någon energi på att få Yngla att somna om eftersom det är bättre om hennes sovstunder hamnar rätt tidigt idag, så hon hinner sova innan vi ska åka.

  • snaily

    Nenne
    Erbjudande just nu på Babyproffsen, kaminskydd (5 sektioner) för 1099. Vi letar på Blocket men har inte hittat något vettigt, får antagligen slå till på det från Babyproffsen. Men kanske skulle kolla Jula och några andra ställen först alltså som det låter.
    Yngla blir ju helt gaalen när vi eldar i kaminen och Ska Bara Fram!

    Jag har trotsat vädret och gått en promenad i regnet. Mest för att få prova en jacka till Y som hon fick igår.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!