• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Är det någon här som har skrivit i den där tråden där det klagas och pratas om språket och språkmissbruk? Jag har en bild som jag skulle vilja dela med mig av där, men kan inte hitta tråden.


  • daniiel
    Imke1977 skrev 2012-03-21 14:28:49 följande:
    1700tal:  Vad heter din klänning du köpte nyligen. La Sposa. Vilken La sposa modell är det?
    jag är så kär i den klänningen
    Hihi om jag inte är helt ute och cyklar är det en La Sposa Foro? Haha 1700tal får väl rätta mig om det är helt fel :P
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-03-21 15:19:24 följande:

    Pinki, kan förstå att du trodde det dock, modellen var ju jättelik! Men Foro verkar va i organza och Fez är i satin. Tror min var hela butikens tyngsta klänning!


     Haha mja, de var alltbra lika, men Foron kändes inte klockren. Av någon anledning var det dock Foro som hade etsat sig fast i min hjärna, en kompis (eller bekant) har tjatat om den klänningen senaste månaderna (spyless!), kanske är därför. Jag ser ju klart och tydligt att din är en Fez., visste väl att det var en som började på F iaf ;P
  • daniiel
    Linnch skrev 2012-03-21 22:57:44 följande:
    Den såg ju jättefin ut! Du råkar inte minnas vad säljaren hette? Hur lång är slöjan? Vet inte ens om jag vill ha slöja men blev ju sugen nu när jag ser att man kan komma över en fin för ett så bra pris! Glad
    Jag kan rekommendera denna säljaren också, stores.ebay.com/veilsbylesliev som jag köpte min slöja, som jag tycker är jättefin, av :)
  • daniiel
    20100805 skrev 2012-03-22 19:43:18 följande:
    Nu har jag beställt en klänning från www.lightinthebox.com.
    Vilken vacker klänning, hoppas du blir jättenöjd och att den sitter bra :) Ja, och visar bilder här när den kommer, är väldigt nyfiken på att få se! :D Har du någon plan B, bara utifall den inte alls skulle vara som du tänkt dig?
  • daniiel
    GuteCarra skrev 2012-03-27 13:55:03 följande:
    Nu har jag inte suttit och läst igenom tråden bakåt men är de nån som vet vad som hänt med MyLoves hemsida??
    Har stått något konstigt felmeddelande i fler dagar nu, blir ju orolig när jag gjort en stor beställning därifrån :( 
    Pröva skicka ett mejl och fråga? Jag skickade iväg ett mejl nu och frågade om hemsidan. Får väl se om man får svar eller inte. Det är ju dock inte första gången sidan är nere ett par dagar.
  • daniiel
    SanninoArtz skrev 2012-03-28 01:27:29 följande:
    Är det någon som beställt klänningar från dhgate? Såg att någon beställt kostym men hittade några klänningar av intresse och såg att det inte står överdrivet lång väntetid på plaggen... någon som har någon erfarenhet av denna sida? 
    DHgate är ju ungefär som Ebay, en samlingssida med flera olika säljare och därför är det svårt att bara rakt av säga bu eller bä om den sidan. Jag beställde först två tärnklänningar, som tärnorna bar på bröllop, men den ena klänningen var smutsig när den kom och det gick inte att tvätta bort. När jag fotade och kontaktade säljaren, så vägrade de först svara och sedan sa de bara att jag hade smutsat ner klänningen själv. Jag orkade inte bråka, då klänningen bara kostade ett par hundralappar och den gick att använda ändå. Sedan beställde jag en brudklänning från en annan säljare och när den kom, så var den jättefin, men utan snörning och ca 2 storlekar för liten. Jag kunde alltså inte använda den. Jag och säljaren kom dock fram till en lösning. Beställde samtidigt en underkjol av en tredje säljare, som var bra när den kom (använde den dock inte), men den säljaren försökte kräva mig på mer pengar efter jag betalat för underkjolen, det pris som stod i annonsen. De hade nämligen höjt priset till det dubbla någon dag efter och ville att jag skulle betala extra då. Beställde tillslut en till brudklänning från en fjärde säljare där och även den var fin när den kom, men samma sak där - ingen snörning och ett par storlekar för liten, kunde inte använda den. Där hamnade jag och säljaren i en dispyt som gick vidare till själva DHgate som fick komma in och hjälpa till att lösa den.

    Jag har ju som sagt fått fina klänningar, men dock inte riktigt vad jag hade beställt. Kontakten med säljarna har dock inte varit den bästa. Jag skulle därför inte rekommendera att köpa därifrån, men kanske inte helt avråda heller. Det finns ju uppenbarligen de som haft mer tur med säljare.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!