• Svar på tråden JULI - 2010 del2
  • Emmis28

    Juli 2010: Det låter verkligen som att du har det jättetufft! Lätt för läkarna att säga att du inte ska stressa upp dig när du är arbetslös, det är klart att det påverkar en massor! Hoppas att du ändå kan njuta lite av att ha ett bröllop att se fram emot. Kan vara skönt med lite verklighetsflykt, drömma sig bort,planera och fixa...diskutera med alla här, ja du vet. Sen hoppas jag att du har folk omkring dig som stöttar dig, det är ännu viktigare.

  • sarahkka76

    juli2010: jobbigt när man får oroa sig för ekonomin. Själv är jag student och vi får vrida och vända på varenda krona för att få ihop bröllopet.

    Vad tråkigt att du har IBS, min syster har det så jag vet hur du känner dig. Men vad bra att de har hittat felet och att du vet vad du måste göra för att ta hand om dig själv. Det är det som är det viktigaste att du ser till att du mår så bra du kan.

    källerud: välkommen Ja, det tar ett tag innan man bestämmer allt som ska bestämmas, bra att vara i god tid.

  • Juli 2010

    Emmis28 - tyvärr är det väl så. Lätt att uttrycka sig om en situation man själv inte är i.
    Läkaren förstod dock att det är svårt för mig att inte vara stressad just nu, men hoppades på att jag kunde få någon ro och slappna av en stund varje dag i alla fall.
    Försöker vara så lugn jag kan dock, eftersom jag inte kan göra mer för att få ett jobb än jag redan gör...

    Det är väldigt skönt att kunna sätta mig med planerandet då och då och komma bort lite, som du säger.
    Alla runt mig stöttar mig så gott de kan och försöker ta reda på mer om IBS också så att de slipper bli undervisade av mig allt eftersom.

    sarahkka76 - det är väldigt jobbigt, men samtidigt känns det ju som att jag gör allt jag kan. Att oroa sig konstant är inte bra, men inte heller lätt att inte göra.
    Ska försöka låta bli så gott det går dock...

    I och med att jag precis fått diagnosen IBS känner jag mig även väldigt vilsen just nu.
    Men jag antar att det också kommer bli bättre ju mer jag läser på och desto bättre jag kommer att må.

    Tusen tack för era svar. Känner mig lite lugnare när man fått skriva av sig lite.

  • Juli100724

    Hej. Tänkte häng på här, eftersom vårt bröllop blir den 54 juli =) 2010 ...Har ni andra planerat mycket lr?

  • Juli100724

    54 det var ju faktikst lite kul. HIHI Menar självklart den 24 juli

  • Fenixx

    välkommen ni nya!

    juli2010>> uch vad jobbigt för dig! inte roligt att gå och oroa sig hur man ska lösa saker och samtidigt få sånt besked. men håller tummarna att det ska fixa sig.

  • inlio

    Juli 2010

    Jag har också diagnosen IBS, sedan flera år tillbaka, och det är ju tyvärr något man får lära sig att leva med. IBS är ju en väldigt bred diagnos som väldigt många tjejer med väldigt olika symptom får. Så därför är såklart svårt att säga vad som hjälper just dej..

    Men mycket handlar om att lära känna och lyssna till sin egen kropp. Lära sig kontrollera sina matvanor och träna/motionera regelbundet är såklart jätteviktigt! Och som du säger, försöka inte stressa.. försök ta tillvara på de små ljusglimtarna i vardagen och fokusera på det positiva. Unna dej saker ibland! Slappna av ordentligt, ofta. Ta djupa andetag, ex tre varje gång du sätter dig ner vid datorn etc.

    Och lycka till med bröllopsplaneringen! Själv är jag helt uppe i den för tillfället. Snart ska kyrka, lokal och vigselförrättare bokas! Jippie!!

    kram till dej och alla andra från en som inte varit så aktiv på ett tag nu!

  • Ida F
    källerudd skrev 2009-06-06 09:42:28 följande:
    Glömde skriva att vi tänker gifta oss på vår tvååriga förlovningsdag den 28 juli nästa sommar. Det är en onsdag är vi helt tokiga =)
    Är det rätt dag för er så kör på den dagen! De flesta har ju semester då

    Det är min födelsedag och vår förlovningsdag Vi tänkte ta den dagen som bröllopsdag men eftersom det är en onsdag så har vi försökt att hitta ett annat datum. Vi vet ännu inte som vi ska gifta oss på sommaren eller vintern. Båda årstiderna har betydelse för oss, träffades på nyårsafton och förlovade oss på sommaren..
  • JooCee83

    Jag har inte hunnit läsa igenom tråden eller så men jag ville iaf säga hej och fråga om man får hoppa in?

    Vi är inte ens förlovade ännu men planerar bröllopet till den 13e juli nästa år. Vi har nyss börjat snacka om det så det är verkligen i startgroparna. =)

    Någon annan som trotsar skrocknummer och satsar på den 13e juli?

  • Emmis28

    Vad kul, det börjar bli många här! Och fler blir det väl säkert... jag har alltid trott att juni och augusti är mer populära månader än juli, men jag kanske har fel?!

Svar på tråden JULI - 2010 del2