• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • fru AM

    Porchez: tur att du har oss här i tråden  alla fall

  • FruCicci

     


    fru AM skrev 2010-08-08 20:30:49 följande:
    Porchez: Livia har sagt på dagis att vi alla har blöja hemma eftersom vi inte har någon toalett (!)

    HAHAHA Livia I love you!

  • fru AM

    Apropå min dotters fantasi så tror jag att hon antingen kommer bli författare eller spritt språngande galen. Mytoman är hon redan i alla fall.

  • porchez
    fru AM skrev 2010-08-08 20:33:26 följande:
    Porchez: tur att du har oss här i tråden  alla fall
    Visst är det! Ska se till att träffa er IRL, vid tillfälle också! Får mjuk starta med Vickan så fort tillfälle ges, den närmsta månaden kommer jag enbart ägna mig och JOBB! och vid någon ledig stund ska jag träna, så jag har inte tid för vänner just nu iaf
  • porchez

    appropå ingenting, så ska jag ha filmkväll, med min dejt från förra helgen, så har jag inga vänner kvar, så fr jag fylla tiden med annat sällskap


    Nej nu loggar jag ut för ikväll, dusck och sen hoppas jag det är någon nio-film på TVn ikväll!

  • fru AM

    Hej så länge Porchez! Vore kul att ses IRL! Kram!

  • Aleta
    fru AM skrev 2010-08-08 20:28:33 följande:
    Hej Aleta! Välkommen på trådbesök. Stort deltagande har du från mig inför ert svåra beslut om fvp osv. Jag gjorde fvp min senaste graviditet men inte så tidigt. Fvp:et var läskigt men när man väl ligger där så har man ju bestämt sig för att man vill veta. Nu vet jag inte exakt din situation (ålder, fler barn sedan tidigare osv) förutom dina inte så bra siffror på KUB ... Har jag förstått rätt om du tvekar att göra fvp pga missfallsrisken (som tydligen (?) är högre ju tidigare man gör fvp:t)?
    Tack!
    Jag är 42 och har två barn sedan tidigare, så jag är lyckligt lottad. Det här var sista försöket. Det var inte bara de dåliga siffrorna på KUB som var problemet, utan en väldigt förstorad urinblåsa vilket inte är bra alls. Om det inte vore för att läkaren var så bekymrad så hade vi väntat lite till med fvp.
  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-08-08 20:30:49 följande:
    Porchez: Livia har sagt på dagis att vi alla har blöja hemma eftersom vi inte har någon toalett (!)



    Gud vad roligt. Tack Livia för ett välbehövligt skratt!

  • passionsblomman

    Åh, HEJ Aleta!

    Apropå det där med lyckligt lottad...

    ..jo det är du ju, med två underbara ungar, MEN jag måste för min personliga del säga, att just eftersom jag HAR ett barn redan, så är jag idag verkligen rädd för riken att få ett allvarligt handikappat barn. Det skulle -som jag tror Oms skrev om förut-få sådana enorma konsekvenser för den familj vi redan är. Mot för om vi inte haft vår son, då skulle det "bara" påverka vårt eget liv.

    Svamla svamla...men du kanske fattar hur jag menar.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har heller ingen aning om det där med att magen sjunker.


    Cicci, jag erkänner att jag klagar på Iris, visserligen älskar jag henne men jag tycker att hon är rätt jobbig och jag ska erkänna att när vi bestämde oss för att skaffa barn hade jag inte en susning vad det skulle innebära!

Svar på tråden Livets toppar och dalar