• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Gah, nu vaknar pigg-Yngla igen! Ikväll kl 20 SKA hon sova (Solsidan!)
    Heja Ferry!

  • snaily

    Nenne
    Har en kanin med samma tänkta funktion som er nalle, men hittills skiter hon i den. (inte bokstavligen talat dock! )

  • snaily
    Liten med Mindre skrev 2011-01-17 08:13:40 följande:
    Snaily - kan Yngla somna innan ni promenerar iväg tror du? Medan vagnen står stilla? Det kan ju kanske underlätta att sova vidare när ni promenerat klart, och ett litet uppvaknande blir inte så dramatiskt då allt är som det var när hon somnade.
    Vad är det för jobb maken söker?
    Hon brukar bli rätt arg efter påklädning av alla kläder, hon hinner väl bli lite för varm även om vi skyndar ut efter påklädning, så tror det är svårt att få henne somna i stillastående vagn i det läget, men vi kan ju prova.

    Maken söker jobb inom nåt tekniskt/mekaniskt, han är egentligen civ.ingenjör i maskinteknik men vill inte gärna ha ett sånt jobb då han inte skulle klara av att sitta vid ett skrivbord hela dagarna, vill hellre jobba med händerna på något vis (ja, det borde han tänkt på innan han började utbildningen ).
  • snaily
    muggles skrev 2011-01-17 09:44:26 följande:
    Snaily: tricket är att vagnen ska stå still innan de somnar (så i så fall får man skippa promenaden). Man kan köra vagnen fram och tillbaka el skaka den litegrann tills hon lugnar sig (dvs slutar protestera). Men hon ska inte ha somnat. Så står man kvar och börjar hon protestera igen så börjar man köra vagnen igen.
    Idag är det aaalldeles för fint väder för att skippa promenaden! En liten stund kanske man kan stå ute på uppfarten och skaka vagn, men jag är tyvärr inte av den alltför tålmodiga sorten, dålig kombo med bebis!

    Fast som sagt, det är ju mest på kvällarna hon har svårt att sova, jag kan leva med att hon inte gillar att sova ute i vagnen ensam på dagarna.

    Vilken go' chef Mugglan!

    Liten
    Fy vad vidrigt med magsjuka!
  • snaily

    Barnvagnsrapport:
    Provade ovan nämnda metoder/tips, men det funkade inte alls (beror förstås inte på att det är något fel på metoderna, snarare fel på Yngla och mig).
    Stå still/dra vagnen lite grann funkade inte alls. När vi till slut gick iväg somnade hon inte förrän efter 10 minuter (ligger tyst och stirrar) och sen vaknade hon igen efter ca 20 min och var vaken sista biten av promenaden, och tänkte inte somna om igen vare sig ute eller inne när vi kom hem.
    Vet att jag sa att det inte spelar så stor roll om hon kan sova i vagnen eller ej, men nu känner jag mig ändå misslyckad och besviken på både henne och mig själv för att det inte funkar. Bara för att jag jämför oss med andra, som det uppenbarligen fungerar för. Jösses vad jag är mentalt stabil, jag borde nog ringa den där psykopaten ändå...

    AM
    Intressant tips! Jag vet faktiskt inte riktigt vad han tänker sig men tror inte han funderat i de banorna förut. Han har mest jobbat som mekaniker/montör. (just nu på tryckeri dock, lite annorlunda)

  • snaily

    September
    Hurra för lyckat VUL!! Jo, det är ju lång väg kvar men det är ju ett steg i rätt riktning i alla fall! *andas ut lite grann*

  • snaily
    Blivande fru L skrev 2011-01-19 11:34:34 följande:

    Alla fina trådisar: Vad bra det känns att ni minns mig!

    Muggles: Får man verkligen göra så? Skita i att kommentera och bara komma med en uppdatering ibland?! Om du säger det så.


    Klart vi minns dig, och klart man får göra så!!
    Säger jag, bara för att jag själv tenderar att göra så nu för tiden.

    Hur som helst, skoj med ett livstecken från dig!
  • snaily

    Ja, HURRA Lappis, hoppas det fortsätter i samma takt nu! (eller gärna ännu snabbare såklart!)

    Har tillbringat nästan en timme med att försöka få tag på barnmorskan för att boka tid för efterkontroll, det var inte det lättaste... visade sig att hon inte alls har telefontid på onsdagar längre, som hon påstår på sin telefonsvarare... svårt att ändra meddelande där liksom.

    Vaken Yngla efter 45 min powernap, suck. Vi får väl höras senare då, tråden!

  • snaily

    Jag bestämde mig helt enkelt för att inte tro på att färdknäppar fungerar, var inte ett dugg sugen på sånt
    Men det satte ju igång av sig själv ändå, om det var tack vare min självundersökning av livmodertapp eller massiv snöskottning, eller ingetdera, vet man inte. (Snöskottning är nog ingen bra idé för dig Oupsie, fast ni har kanske ingen snö kvar där nere ändå? Vattenösning? )

    Vet ni? Vågar knappt skriva det, men gör det ändå - Yngla sover ute i vagnen efter promenad, as we speek! 25 minuter har nu gått, jag springer ut och in och kollar hela tiden trots att vi har (nån slags primitiv version av) babyvakt. Litar inte riktigt på den. Sen är jag såklart orolig för att hon fryser ihjäl då det är -12 ute men hon är ju rätt rejält påklädd, hon har sovit så vansinnigt dåligt de senaste två dagarna så jag vill verkligen inte väcka henne i onödan nu.

    Parnassia
    GRATTIS till nattsömnen!

  • snaily

    Men AM, hur sjutton har du lyckats hacka dig in i min dator och kopierat bilden på min mage!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!