• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis
    Hurra! Och grattis! Jag tycker bebben kan komma 19/9, ett utmärkt datum.
    Våra bilder från v 7+0 sitter fortfarande på kylskåpet - det ser ut som en liten klump bara, men det blev en riktig liten människa till slut som just nu är på väg till skötbordet med sin pappa. Helt ofattbart egentligen.

    Oupsie
    Hur mår ni? Fint namn på henne tycker jag också! Hur var det med vikt och längd, har du redan berättat det kanske?

  • snaily

    Telis
    Åh vad trevligt det ska bli! Funderar på vad jag och Yngla ska ha på oss. Ovant att ha något annat än den sunkiga noppiga stickade amningströjan jag bor i här hemma. Jag har nyss inventerat amningsvänliga kläder och lagt fram en hög att packa ner inför vår "semestervecka". Sorgligt dock att jag bara har ett par byxor som jag kommer i (som inte är gravidbyxor)...

    Imorgon är det fredag, tjoho! Bara en dag kvar ensam hemma med Yngla, sen drygt en vecka med dygnet-runt-närvarande make, plus flera dagar med mina föräldrar som extrahjälp, halleluja!! Och nästa helg ska vi förhoppningsvis hälsa på en kompis i Dalarna och bara mysa framför brasan med ett glas vin - om inte de planerna skiter sig på grund av att hennes hund börjar löpa.

  • snaily

    Oupsie
    Åh vad trist att behöva stanna på sjukhuset, men förhoppningsvis blir det kortvarigt i alla fall! Kram till er och puss till Daisy!

    BS
    Jo, om hennes hund börjar löpa blir min hanhund galen om vi ska bo ihop en helg, plus att hon inte vill riskera att hennes tik blir med tjusiga blandrasvalpar (Tiken ska antagligen gå i avel framöver men då ska det vara renrasigt.)
    Jag besparar er den noppiga tröjan men visar gärna upp de smutsiga och säckiga jeansen istället (de enda jag kan ha).

    Godnatt på er alla! (förhoppningsvis till mig själv också...)

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 13:27:30 följande:
    borde städa eftersom vi får finbesök i morgon men orkar in åååh kolla! crispy bites!!! Och lakritsstänger med hallon!
    Städa inte! Om Korven får följa med in är det mer motiverat att städa efteråt! Fast han fäller inte nämnvärt mycket just nu, inte som när vi var hos AM då det var pinsamt mycket...
    Aaa, fast du kanske inte syftade på oss.... du skrev ju finbesök.
  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 13:33:01 följande:
    Men han har alltid varit en snabbätare: SCHHHHHLUUUURRRR SCHLUUUUR *hämta andan* SCHLUUUUURRPP *färdig* 4-5 minuter, max. Om han var hungrig borde han väl äta så länge han kunde?
    Sådär gör Yngla också fast hon är så liten - man hör om folk som ammar en halvtimme eller mer, vi fattar ingenting? Hon slutar oftast efter några minuter, max 10, men verkar ju mätt för vill inte ha om man erbjuder mer. Fast å andra sidan äter hon ju jätteofta också, hon gillar väl att småäta helt enkelt, precis som mor sin.

    Nu har jag tvingat henne sova i selen jättelänge och jag har fått en massa packning avklarad, tjohoo!
  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 13:37:52 följande:
    Snaily – naturligtvis var det er jag menade , fast jag kanske inte tänkte på dammsugning utan på att det ligger kläder överallt som om någon gått upp i rök, leksaker, sladdar till kameror, datorer, telefoner, post till förbannelse och just nu är vardagsrumsbordet belamrat med förstoringar som ska upp på väggarna i källaren men som ingen orkar ta tag i. Och dessa nappar som nancy hittar överallt och biter av gummitutan på, finprecision på hög nivå; ser nästan ut att använda kniv.
    Äsch då - då ser det ju bara hemtrevligt ut! Vi kommer ha fullt upp med att försöka hålla Yngla tyst så vi kommer inte ha tid att se oss omkring. Ska vi ta med öronproppar åt er? Och Nancy?
  • snaily

    Spännande i slalomen! (Bara jag som kollar?)

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 13:40:56 följande:
    Vad skönt att hon sover i selen (fast inte för din rygg kanske) !!
    Precis vad min rygg och nacke just sa! Hon var halvvaken för en stund sen men har nu slocknat igen och jag vägrar väcka henne när hon väl sover - den lilla ekorren behöver all sömn hon kan få! (Ekorre = pigg och vaken och rödhårig.)

    Lappis -

    NÄJ! Maria PH körde bort sig!
  • snaily

    Varken jag eller maken eller syrran med man verkar ha blivit sjuka, ÄN, peppar peppar, så det verkar som våra middagsplaner för ikväll blir av! Ska spana in menyn på nätet...
    (I och för sig inte pratat med maken idag men antar att han skulle ringt eller kommit hem om han blivit sjuk.)

    Nenne
    9 kg! Jösses vad vi kommer tycka han ser stor ut i jämförelse med vår lilla räka! (oj vad många djur man kan likna henne vid!)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!