• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snaily skrev 2011-02-04 13:51:46 följande:
    Nenne
    9 kg! Jösses vad vi kommer tycka han ser stor ut i jämförelse med vår lilla räka! (oj vad många djur man kan likna henne vid!)
    Hon väger förresten ca 4,5, en halv Prick.

    AM
    Ok, synd! Vi får försöka roa oss ändå!
  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 13:55:40 följande:
    OMG, hon väger mindre än han gjorde som nyfödd, vilken känsla att få hålla henne!
    Ja, det är ju helt sjukt - jag som tycker hon är så STOR nu, kan fortfarande inte fatta vidden av hur jobbigt det måste varit att klämma ur sig Pricken, eller hur det ens är möjligt att han fick plats där inne i din mage! Inte konstigt att jag tyckte min förlossning gick lätt, 3390 gram slinker ju ut med ett plopp bara, nästan.
  • snaily
    fru AM skrev 2011-02-04 13:59:36 följande:
    Kom i håg att min BVC-tant bestämt att man kan pimpa även vällingen - med hallonsaft, vaniljsocker eller oboy!
    Fiffigt! Kan förstå att vissa barn tycker det behövs - välling är ju verkligen superäckligt! Kräks Men eftersom Yngla verkar vara en klon av sin far så kommer hon säkert gilla det - och annan inte jättegod mat som rotmos, fläskkorv, gröt och sånt.
  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-04 14:00:17 följande:
    fast tandläkaren blir sur om man har söta saker i nappflaskan
    Såg en familj en gång som matade sin 1-2-åring med coca-cola i nappflaska... det ska böjas i tid...
  • snaily

    NU vakendags!

    Säger hejdå på kanske några dagar!

  • snaily

    HJÄLP!
    Jag har blivit kallad som vittne till tingsrätten - tycker det känns skitjobbigt rent ut sagt och vet ingenting om hur det fungerar, behöver tips och råd. Vet att det finns flera juridiskt kunniga i tråden, om nån av er har lust att ge mig lite peptalk så inboxa mig, här eller på FB!!

    Hej förresten! Nu måste jag iväg igen men försöker läsa ikapp senare och skriva lite.

  • snaily

    BS
    Har börjat inventera kläderna lite, det är ju suuupermycket bra grejer! TUSEN tack för kläder och sele!

  • snaily

    Tackar också Telis för jättesmarrig lunch och trevligt sällskap!
    Yngla skrek i bilen fram till Sollentuna ungefär, sen somnade hon.

    Just nu sover hon i vagnen ute! Och jag väntar på att bli uppringd från tingsrätten, försöker smita ifrån att behöva vittna på plats och hoppas man kan få göra det via telefon istället.... men att amma bebis är kanske inte giltigt förfall.

  • snaily

    Koko
    Ett väldigt lindrigt diskbråck kan nog ge enbart känselbortfall, blir det värre kommer nog smärta också. Hoppas verkligen det håller sig lindrigt för din del, och så småningom försvinner! (Det kan läka vad jag förstått.)  Har en kollega som har diskbråck både i ländrygg och nacke, i hennes fall har det inte gått att operera av någon anledning så hon har haft väldiga smärtor i flera år men med mycket rehab har hon blivit bättre.
    Tråkig diagnos att få hur som helst, men bättre än propp om man ska se det från den ljusa sidan... Kram!

    Snorkis
    Å vilket underbart positivt inlägg!! GRATTIS till lyckat RUL, vad skönt att det såg fint ut! (inte för att jag trodde något annat, men ja, du fattar) Kul också¨med nya jobbet, och måleriet, och allt!
    Nyfiken på vilken udda hobby era makar har...?

  • snaily

    Apropå mitt vittnande - det är jobbrelaterat, trodde man skulle slippa sånt när man är föräldraledig men jag kommer ju inte undan tyvärr. Det är det som känns jobbigast, att jag känner att jag sköter mitt jobb dåligt för jag är inte särskilt påläst om ämnet det handlar om så kommer nog inte kunna svara på så många frågor under rättegången, plus att intyget jag skrev för länge sen som kommer användas i rätten förmodligen inte är ett dugg juridiskt korrekt, och vår utredning om fallet känns något knapphändig... kommer nog inte räcka för fällande dom. (Händelsen i fråga var dessutom för länge sen så jag minns inte så mycket!) Men ja, det är ju egentligen inte mitt problem, men men... Hade inte känts lika nervöst och jobbigt om jag skulle dit i egenskap av privatperson bara.
    Har redan fått en del tips av kunniga trådisar, tack!

    Nenne
    Idag har Yngla sovit bättre än på länge! Än så länge har vi inte blivit förkylda, men Yngla kanske har blivit smittad av Prickens sömnbacill? *hoppas* Tack för gästfriheten förresten! (Och ber igen om ursäkt för min glupska make...)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!