• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jane skrev 2012-03-05 11:12:59 följande:
    Hej,
    Nu är det panik, MÅSTE beställa min klänning från Mylove-bridal, men jag vet inte hur jag ska göra då de inte har klänningen i sortimentet. Man skickar ju bilden per email men hamnar den och info om den i "min sida" när man sedan loggar in på deras sida?
    Hur skriver man att man vill ha ett tätt spetstyg (alltså mycket spets och lite space mellan spetsen, jag hoppas ni förstår vad jag menar) på engelska?
    Jag skrev för några dagar sedan men det var mycket kackel runtom så jag tror inte nån såg mina frågor. Så hoppas nån kan hjälpa mig nu Glad
    Skicka ett mejl till dom, mylovebridal@gmail.com, med bilder på klänningen du vill beställa. Ju fler och mer detaljerade bilder, desto bättre såklart :) Jag vet inte hur det blir när du loggar in sedan, eftersom jag bara beställt ur deras ordinarie sortiment, men jag kan säga att det spelar nog ingen roll, för det står inte speciellt mkt info där ändå. Du får ju samma info via mejlen istället.

    Hur man gör med det där med spetsen vet jag inte riktigt hur man ska formulera. Ska du beställa en klänning helt i spets? Syns det tydligt på bilderna där hur spetsen ser ut? Om inte, leta fram en bild på ett spetstyg du gillar och skicka med den och skriv att du vill ha en spets som liknar den så mycket som möjligt. Det kanske kan vara ett alternativ?
  • daniiel
    GuteCarra skrev 2012-03-05 13:15:21 följande:
    Sitter nu och har börjat lägga min stora beställning från MyLove.
    Mailade dom igår där jag bifogade en av klänningarna som jag hittat på milanoo och frågade om dom kunde sy den med dom ändringarna jag ville ha och vad de isf skulle kosta.
    Fick ett kort svar inatt där det står- ok  the price is the same in our website!
    Innebär det att även dom har samma klänning på sin sida och att dom inte tar något extra för ändringar?
    Jag har letat som en dåre nu men kan inte hitta den på deras sida :(
    Hur gör jag med beställningen om jag inte hittar den?
    Ska jag beställa den andra+ tärnklänning, underkjol och smycken via deras hemsida och den här via mail då och hur får jag dom isf på samma beställning?
    En fråga till. När man beställer på deras hemsida finns det vad jag kan se ingen möjlighet att bifoga någon bild på ändringar. Hur gör jag då?


    Ja, de har åtminstone haft den klänningen i sitt ordinarie sortiment. Ska se om jag kan hitta år den igen. Jag beställde mina ur ordinarie sortiment med ändringar och de tog inget extra för det, utan det blir samma pris ändå.

    Jag kan inte hitta åt den heller, du kanske skulle be att dom mejlar länken till klänningen åt dig? Och samtidigt fråga hur du löser beställningen av flera klänningar om den inte finns på sidan.

    Hittade annars den här klänningen, som ju är väldigt lik klänningen du vill ha, om du beställer den i vitt/ivory och med samma ändringar - utan släp och med platta bakom snörningen.
    www.mylove-bridal.com/aline-sweetheart-chapel-train-taffeta-wedding-dress-cp020_p7428.html
  • daniiel

    Ni tjejor här inne är ju så duktiga på detta med fina klänningar, så nu har jag en fråga. Kan ni tipsa om lite enklare brudklänningar i 20-tals stil? Alternativt vita lite festliga klänningar i 20-tals stil? :)


  • daniiel
    Jane skrev 2012-03-06 06:27:28 följande:
    tack för svar! Jag har tyvärr bara en bild på klänningen, men jag tänkte skriva ner hur den ska vara också.
    Det är inte viktigt för mig att den ser exakt likadan ut, bara de inte ändrar någon stor sak på modellen eller liknande.


    Här är klänningen jag ska beställa med tät spets på överdelen och organza nertill. Sen ska jag beställa en bolero av samma spetstyg också.

    Kan de på mylove-bridal göra så att de lägger in tyg eller något bakom snörningen där bak? Hur ber man om det i sådana fall?

    Tack för hjälpen
    Jättefin klänning :) Hoppas du ska bli nöjd. Jag tycker dock att du ska leta fram en bild på ett spetstyg du gillar, skicka med den och skriva typ som pulmonate skrev, så det inte blir några missförstånd om spetsen. Ett till tips bara - be om matt (matte) organza, den är mycket finare än den blanka, som ser väldigt plastig ut.

    Japp, de kan göra en tygpanel bakom snörningen. Jag har det på båda mina klänningar därifrån. Skriv att du vill ha "A fabric panel behind the lacing in the back", så ska de nog förstå :)
  • daniiel
    johannagbg skrev 2012-03-06 09:12:57 följande:
    Har en fråga (vet inte riktigt om jag frågat här inne innan, men gör det i så fall igen) För er som beställt brudklänning via nätet, vad tycker ni om helenebridal? Funderar på att beställa därifrån, men vet inte riktigt vad folk anser om dom. Hittar inget direkt omdöme. Tacksam för svar =)
    Jag tror inte att det är någon som är aktiv här i tråden just nu som beställt därifrån. Jag har faktiskt aldrig hört om någon som beställt därifrån tyvärr. Om du hittat ett klänningen på den sidan, så skulle du ju kunna skicka bilderna till något av de mer använda företagen och få den uppsydd. Om du inte vill chansa och beställa därifrån ändå :)
  • daniiel
    Fru 0728 skrev 2012-03-06 10:41:31 följande:
    Nu blir jag nervös, fick precis ett mail om att min klänning är klar och ska skickas till mig. Hade varit spännande att få se den innan men my-love kanske inte gör så innan de skickar klänningen?

    Håll tummarna så att den inte blir helt pannkaka:) 
    Nej, de skickar inte bilder innan. Förhoppningsvis går det snabbt för dig att få klänningen :) Spännande!
  • daniiel
    Vilse skrev 2012-03-06 19:27:37 följande:
    Att först beställa via hemsidan, sen skicka ett mail "jo, jag beställde en klänning innan, men jag vill göra ändringar...." känns som om det är upplagt för att det skall bli missförstånd.
    Så beställde jag mina och det var inga problem. Fick alla ändringar jag bad om. Jag mejlade ordernumret och skrev ner ändringarna (som jag också skrev i beställningen) och fick de bekräftade via mejlen.
  • daniiel
    Jane skrev 2012-03-06 19:30:05 följande:


    Okej, efter er hjälp snickrade jag ihop den här bilden om min klänning. Lade till bilden på tyget som syns bättre i en större skala, här syns det inte så bra. Satte dit bilden på boleron som jag ska beställa samtidigt och som ska vara av samma spets som klänningens överdel. Tycker ni infon kommer fram rätt om alla detaljer?


    Har jag glömt någon detalj som jag borde ha med? Något tips?


    Tacksam för all hjälp


    Jag tycker det ser bra ut :) Nu har du ju skrivit "Floorlength", betyder det att du inte vill ha släp på klänningen, eller att du menar att den ska vara golvlång framtill, alltså inte tex tea length? Tänkte på en sak, som de brukar vara rätt duktiga på att sy dit - pärlor och paljetter. Det ser ju inte ut som att det är några sådana på din klänning, men trots det, så kan du få sådana på klänningen om du inte nämner tydligt att du inte vill ha det.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!