• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hah! Jag visste väl att min teori stämde!! svt.se/2.22620/1.2381444/hostmammor_mer_deprimerade
    Det var så himla tydligt för mig med dagsljusets påverkan, så länge det var ljust ute kunde jag nästan hantera tillvaron men när det blev mörkt fick jag ångest.

    Smint
    Läbbigt med ditt akutbesök! Är det bättre nu då?

    Ha så skoj alla festprissar! (nenne, cicci)

    Själv hoppas jag på middag snart då jag är sjukt hungrig. Yngla sover (!!) i lånad vagga (!!) men bara så länge jag sitter bredvid och vaggar den. Så jag är gisslan med henne i vanlig ordning även om hon inte är på min kropp i sjal eller sele just nu. SKönt för axlar och rygg att avlastas en stund i alla fall. Och så kan jag surfa med ena handen!

  • snaily

    Vickan - kram och sov gott!

    Jag fortsätter väl spamma lite...
    Dagens föräldragrupp var trevligare än den förra! Bara små killar med förutom Yngla (eller små och små, de var visserligen yngre än henne men såklart mycket större!), hon flörtade intensivt med en av dem. Så kul i den här åldern när de faktiskt börjar upptäcka andra barn och försöker kommunicera med dem. Dessutom hade hon värsta gympapasset på madrassen där, varje gång jag lade ner henne på rygg så rullade hon över på mage! Nästa gång blir det spädbarnsmassage. På måndag ska vi på fyramånaderskontroll och jag börjar undra om vi kommer få skäll för att hon är för smal... Obestämd

  • snaily

    AM
    Vill bara säga att jag (trots mina makabra förslag på fejjan) tycker det lät superläskigt med Livias egna utflykt! Mitt i största storstan liksom. Tur att hon är så streetsmart som hon verkar vara, men ändå ingen värst bra idé att knata iväg sådär liksom!

    Yngla ville INTE bada med mamma i badkaret ikväll, hon verkade inte tycka det var kul alls utan blev riktigt ledsen efter ett tag. Och vi som ska börja på babysim! Finns det hopp tror ni eller är det bara att lägga ner det projektet??

  • snaily

    Tinga
    Härligt med alldeles egen kväll!

    På tal om löpning finns det en preliminär plan om säsongspremiär för mig ikväll! Beror lite på hur det går med Yngla, om hon kan tänka sig en vagnpromenad med sin pappa kanske. Hon är inne i en extra gnällig period som det verkar. Förresten ska jag nog snarare lufsa än löpa, om man ska vara petig. Hoppas mitt trassliga knä håller!
    Känns som det är hög tid för mig att börja motionera lite mer så jag kanske kan komma i mina vanliga kläder någon gång, framåt sommaren kanske. Det är så konstigt för när jag tittar på mig själv i spegeln tycker jag att jag ser ganska smal ut, men inte sjutton går det att knäppa byxorna för det. Måste ha omfördelat fettet på något konstigt vis.

    Fru E
    Hur går det?

  • snaily

    Lappis
    Inboxade dig häromdagen (tänkte det kan vara svårt att upptäcka lilla symbolen där uppe i hörnet...).

  • snaily

    AM
    Är Livia i tryggt förvar på dagis idag?
    När jag var lite äldre än så (5-6 tror jag) så rymde jag och en kompis från vårt dagis. Vi var sura för att granndagisets barn var där på besök och skulle äta mellanmål före oss så vi fick vänta. Orättvist tyckte vi, och drog därifrån. Gick hela vägen hem till kompisens radhus där ingen var hemma, så vi satte oss och gungade på gården. Vi hann inte sitta där så länge innan vår manliga dagisfröken kom och hämtade oss... Han var  lite upprörd vill jag minnas, våra föräldrar också. Vi förstod inte alls varför de gjorde så stor grej av det!

  • snaily
    fru AM skrev 2011-04-11 10:14:06 följande:
    Snaily: Livia är på dagis och har lovat att inte rymma därifrån ...
    Lycka till med motionspremiären (fast du drar ju barnvagn - det är ju motion det också!)

    Hur stor är Yngla nu? Är det några speciella plagg ni behöver? 
    Fast jag drar ju inte så mycket vagn eftersom Yngla inte gillar det så värst mycket... sover max en halvtimme i normalfallet. Igår gick vi i och för sig långt men det var för att maken var med som moraliskt stöd ifall vi skulle behöva stanna och amma och byta blöja i skogen + bära henne resten av vägen hem. Jag hade knutit på mig sjalen innan som backup, smart idé tyckte jag själv. Slutade dock med att hon sov ganska bra och sen var vaken och halvnöjd ganska länge, fick bära henne den allra sista biten bara.

    Hur liten är Yngla nu menar du? Ska jag få svar på på bvc i eftermiddag. Hon växer aldrig i de större plaggen känns det som, har samma kläder nu som hon haft i evigheter. Efter att ha fått BS stora klädlass klarar vi oss i minst några år tror jag.

    Cicci
    Lät som en riktigt härlig helg i Kolmården! Har bott på det hotellet själv men minns inte att de hade spa där, kanske inte fanns då eller så hade vi bara inte tid.
  • snaily

    Liten
    Hur gammal är han nu? *dålig koll*
    Vi har fastnat på stl 62 verkar det som. Hon har flera par byxor som är lagom långa men för stora i midjan, uttänjda av syrrans knubbisar!
    Hon var verkligen minst av bebisarna i föräldragruppen trots att hon är äldst, och framöver kommer hon se ännu mindre ut i jämförelse med dem då de verkar ha klart brantare tillväxtkurva än hon. Fast det finns ju fördelar också med att inte växa ur kläderna så fort, och så är hon lätt att bära...

  • snaily
    MSW skrev 2011-04-11 18:43:30 följande:
    Nu blir jag nästan orolig.. Hoppas att no news is good news!
    Jag med!!
  • snaily

    Kan i alla fall rapportera från min joggingpremiär. Det blev en liten nätt runda på 26 minuter, hur långt (kort) vet jag inte men man kommer inte så långt med mitt snigeltempo. Det gick bättre än förväntat!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!