• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Känner mig också som en total trädgårdsanalfabet jämfört med er experter! Borde köpa nån bok, typ trädgård för dummies, finns det?


    muggles skrev 2011-04-15 10:03:32 följande:
    PB: håller med Tinga! Vad kan du få för behandling mot infektionen - antibiotika?
    *lägger mig i på ett otroligt drygt sätt* Inflammation, inte infektion. Fast ibland tror jag en infektion kan vara grundorsaken till sköldkörtelinflammationen men det verkar inte vanligt, är det inte oftast autoimmunt orsakat PB?

    PB - skönt att ha fått en diagnos i alla fall!

    Smint - kul!

    Nenne
    Galet! Sätt upp en skylt vid kattluckan - endast döda fåglar äga tillträde.

    Håller på att bli tokig på den här gnälliga bebisen! Säg att det är det där utvecklingssprånget vid 19 v som spökar - hon gnäller och är missnöjd precis all vaken tid, gaaaaaaah.

    Fredagsskål!
  • snaily

    Underbara Prickbilder!

    Håller tummarna för fru E idag!

    Ska förbereda för en promenad i solen. Idag tar vi nog vagnen, inte svett-sjalen. Fick dessutom ångest igår för all sol hon fick i ansiktet, tycker inte det känns bra varken att kleta kemikaliesolkräm på henne eller låta henne sola, vad göra? Gå omkring med ett litet parasoll jämt?

  • snaily

    Muggles
    Förlåt för påhoppet, ser att det ju var Tinga som började blanda ihop begreppen!

    Kanske inte så himla viktigt, men det är en ständig källa till förvirring i mitt jobb att folk inte vet skillnad på infektion och inflammation, eller antibiotika och antiinflammatorisk medicin. Och det kan man inte begära att folk bara "ska veta" heller, det är därför jag passar på att predika närhelst jag kan.

  • snaily

    Ore
    Surt med lönen, morr på din chef!!

    Angående vagga så tänker vi nog försöka låna en, just nu enda sättet att få henne sova på dagtid utan att vara på min kropp. Men då måste jag sitta och vagga vaggan konstant och det är rätt lättsamt att göra det med foten, jämfört att gunga spjälsäng tror jag. Och hon är ju så miniminiliten så hon får nog plats rätt länge till. På nätterna skulle det förvåna mig mycket om hon inte fortsätter samsova med oss fram till tonåren, typ.

    Solhatt tänker jag också kan vara bra! Men nu när det fortfarande är lite kyligt vill jag ju ha en vanlig mössa på henne och då blir ju mer av ansiktet exponerat, borde alltså skaffa någon variant med skärm då.. Svårt att komma undan solen när man behöver gå promenader, kan det inte bli sämre väder snart!? Suffletten till vagnen täcker sådär, behöver köpa en solskärm, hopplöst att försöka gå och skugga henne hela tiden, snubblar över vagnhjulen förutom att det är allmänt krångligt. Ett portabelt moln, hur vore det?

    Picknick, ja!

  • snaily

    AM
    Ett parasoll är tydligen mindre bra när det blåser (vilket det gör jämt här, mycket), och en solskärm på vagnen är då bättre - allt enligt familjeliv, källan till all världens kunskap.
    Men parasoll får det nog bli ändå om vi inte hittar någon solskärm som passar, det verkar inte helt lätt nämligen. Åhå, mintgrönt, det låter fint! Tål absolut att tänkas på!

  • snaily

    Fru E
    Tack för rapport! Men f-n vad orättvist det är!! Och att ni dessutom måste vänta nästan en hel vecka på definitivt besked, vad jobbigt med ovissheten! Skickar ett stort lass med kramar till dig och maken, ta hand om er!

  • snaily
    muggles skrev 2011-04-15 16:03:43 följande:
      Men jag kan känna lite likadant när folk tror att deras skärm är deras dator
    Att deras skärm är deras data, menar du väl.
  • snaily

    Muggles
    Trevligt med pratsam handläggare!
    Tack för länken, har googlat själv utan att hitta just den. Hittar Teutonias också, lite billigare, frågan är vilket som är bäst.
    Dator och data ÄR ju helt olika saker. Min make brukar vara snabb att påpeka det, liksom skillnaden mellan material och materiel. Tur att han och jag är lika jobbiga besserwissrar båda två.

    Fru E
    Ingen idé att hoppas alltså? Tungt!

  • snaily

    Hepp, Teutonias solskärm beställd! Nu kan det väl vara mulet fram tills den levererats...

    Vårens andra joggingtur avklarad! 27 minuter den här gången, ökar med en minut per gång eller?

    Nenne - hur går det med ditt trassliga knä?

  • snaily
    gosnosen skrev 2011-04-16 12:04:02 följande:
    Jag är lite sugen på att köpa ett par "toningskor" nu när man ska vara ute och promenera så mycket med barnvagn. Är det någon av er som har provat någon modell som kan tipsa? Var helt inställd på att köpa MBT-skor, men nu har det ju kommit så många olika varianter så då kanske inte MBT är det mest lämpliga.
    Jag har ett par MBT-sandaler som jag gillar jättemycket! När jag använder dem mycket (på sommaren) känns vanliga skor jättekonstiga! Nu har det väl kommit så många andra (kanske billigare) märken av liknande skor, när jag köpte dem fanns inte så mycket annat att välja på.

    Trevlig resa Gosnosen! (Har ni långt? Har missat i vilken del av landet du bor.) Och vilken liten knubbebis - hon skulle inte kunna låna ut några hekto till flaggstången Yngla?
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!