• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing77 skrev 2011-04-13 11:57:24 följande:
    Lappis - turnerat runt landet i husvagn varenda sommar som liten Flört Gotland var vi på många gånger, och även efter jag flyttat hemifrån så är det ett kärt ställe att besöka. Ljuvligt på sommaren. Kom på att ditt hotell dock ligger gatan bakom Rindi, dvs en gata från Almedalen. Flört Du får använda fötterna i 2 min extra för att ta dig dit, men det kan det vara värt ;) Glöm inte promenera på stenstranden nedanför Almedalen bort mot Kallis, superfint! Och shoppa gute-te på Kränku Glad
    Ja, och sen kan de fortsätta strandpromenaden norrut, förbi Kruttornet och lite till och sen in genom en port i muren och in i Botaniska.

    Lappis, du inser väl att ni måste stanna några dagar extra (minst) för att hinna med allt!
  • snaily
    muggles skrev 2011-04-13 14:19:22 följande:
    Lappis: jag är inte Gotlandsfrälst än. Visst, det är fint men inte såå fantastiskt som alla 08:or verkar tycka (enl mig alltså)
    Svär inte!
    Men ok, du slipper undan utan en större utskällning, bara för att du är gravid och kanske extra känslig just nu.
    *sårat gotländskt hjärta*
  • snaily
    muggles skrev 2011-04-13 14:19:22 följande:
    Tillbaka från TUL: 1800 + 1900 gr barn plus extra gott om fostervatten hos båda (som vanligt). Och vatten det väger ju också... Inte konstigt att det känns tungt mao. Känns tröstande på ngt sätt, då är det inte jag som är knäpp. Samtidigt blev jag lite extra motiverad att stå ut med detta några veckor till. Men nu är det snart slut på sociala utflykter märker jag, bara att ta sig till Östra fram och tillbaka inkl lunch är ett företag som inte känns helt behagligt. Skulle tro att jag blir ganska soffliggande inom en snar framtid. Så skönt att då bo i hus och åtminstone kunna sätta sig på altanen!!!

    Tänk att lilla jag klarar av detta utan att må alltför dåligt ändå, fantastiskt.

    Snaily: VA-SA?! Sa du ngt??? Jag är visst lomhörd igen (och det är inget skämt). Hur mår förresten din och din makes mamma nu?
    Grattis till fint TUL! Jösses, snart är Ada och Beda tvåkilosklumpar, härligt jobbat!! Liiite till nu bara...

    Jo, tack, det är ok med mammorna, makens mamma är risig till och från, går fortfarande på cellgifter (som inte förväntas bota men förhoppningsvis trycka ner tumörerna i storlek och tillväxthastighet, så vitt jag förstår). Min mamma är äntligen klar med en hel månads intensiva strålbehandlingar och hon har mått riktigt dåligt av det, magsäck och tarmar påverkas mycket och hon har mått jätteilla och kan inte äta annat än väldigt skonsam kost, osv.

    Hoppas hörseln blir bättre snart igen. Säg till om vi ska limma fast capslock i nertryckt läge!
  • snaily
    fru AM skrev 2011-04-13 14:43:33 följande:
    Men hörrni är det inte läskigt grått ute! Kan det verkligen vara tillåtet? Var tog vårsolen vägen? 
    Håller med! Har totalt bojkottat promenader idag till Korvens förtret... Ruggigt är det, nu duggregnar det också.

    Sitter med foten på vaggan och vaggar Yngla igen. Inser att vi nog måste skaffa en egen vagga, den här har vi bara så länge vi har det här huset, dvs i april.
  • snaily
    muggles skrev 2011-04-13 15:10:12 följande:
    Snaily: är du alltså infödd gotlänning? Jag menar mest att det finns så himla mycket fina områden i Sverige som spelar i samma liga...
    Nää, det kan jag tyvärr inte titulera mig som... men har halva släkten där och känner mig mer hemma där än någon annanstans. Så jag håller förstås inte med dig om din åsikt ovan. Och då är jag inte ens 08:a!
  • snaily

    Äsch då, Yngla hävdar att hon sovit färdigt redan efter en halvtimme, typiskt...

  • snaily

    Smint
    Där vi var på min möhippa var vi definitivt efter ordinarie öppettider, halvsent en söndagkväll om jag inte minns fel, det går nog att ordna om man bokar för en grupp.

    Porchez
    Ja, efterlys hunken! Säger jag som aldrig haft något tålamod med sånt där utan alltid hört av mig "för snart", jämfört med hur man "ska" göra om man ska spela lite svårfångad... men vad är vitsen med det egentligen?

  • snaily

    Nenne
    Inga planer för helgen? Här är en: ta med kladdiga muffins (såna som jag aldrig lyckas med du vet! ) och kom hit! Mums...!

  • snaily

    Nenne
    Maken är sugen på att ge trädtips, men han vet bara om träd som blir stora, säger han.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!