• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jösses vad mycket god mat alla har ätit i helgen! Här har vi ätit tårta hela dagen idag istället, hos mina föräldrar.

    Nenne
    Talande tystnad eller?

    Hej förresten!

  • snaily

    Lappis
    Bra med ett skutt i kön!

    Nähä, jag ska skynda mig och gå och duscha och förbereda lite inför morgondagen då jag ska iväg på en liten utflykt!

    Nej, det var inte vår hund som blev vargföda idag. (för er som kollat nyheterna...) Jag tänker envist fortsätta gå långpromenader med honom lös (och jaaaa, jag vet att det är "koppeltvång"... men jag tycker han är tillräckligt lydig och totalt ointresserad av vilt så han får gå lös ändå...) utan att oroa mig för varganfall, men funderar på att ha med ett stort paraply som vapen för säkerhets skull. (Att vargar är livrädda för paraplyn är väl allmänt känt? )

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-04-17 22:08:19 följande:
    alltså, det solskyddet på barnvagnen som gör att Pricken inte får sol på sig finns inte tillräckligt stort vs lätt. Fäller jag ned sufletten så hänger han ut över bygelnsom en mäla. Eller är det meningen att ajg ska bära ett parasoll?
    Lite min tanke med att bära med mig paraply på promenaden, förutom att ha som vargvapen.

    Nej, nu måste jag gå! Hej och hejdå liksom...

    Natti natt!
  • snaily
    Fossing77 skrev 2011-04-18 09:11:19 följande:
    Hon var ute med hund och barnvagn. Hon gick på grusvägen och hunden gick bredvid henne... Superläskigt! 4 hundar har vargarna tagit i området nu tydligen. De verkar ha ont om mat...
    VInk vink!

    Loggade in bara för att kommentera det, men ser att AM redan förklarat!
    Kommer det in en annan varg (eller hund!) i ett vargrevir är det bara ond bråd död som gäller för den besökande vargen (eller hunden) tyvärr, ingen pardon i djurens värld. Så det handlar alltså inte om föda, eller om att jävlas med oss människor heller för den delen utan är ett helt naturligt beteende för en varg.

    Med tanke på hur många människor, hundar, kor, får, hästar med mera som bor i det här stadsnära reviret tycker jag nästan det är konstigt att det inte hänt MER grejer under den tiden vargarna bott här.

    Just hemkommen från en hundpromenad i nyss nämnda revir, beväpnad med paraply Det gick bra.

    Nej, nu måste vi packa ihop oss för att åka till staden U. Måste VÄCKA Yngla som sover i vagnen, det är närmast en dödssynd att väcka henne...

    Grattis till brorssonen BS förresten!.

    Hej på er!
  • snaily

    Hej och hå, jag är också här! Men antagligen inte så länge till, Yngla har en benägenhet att vakna så fort jag A) loggar in här eller B) sätter på tevatten.

    Nenne
    Bra statistik där! För att inte tala om hur många hundar som dödas i trafiken varje år... många...

    Tinga
    Imponerad av din bakkonst! Själv tycker jag jag är duktig om jag slänger ihop en sockerkaka (händer dock sällan). Jag är nog för lat, men just nu kan jag skylla på lite tidsbrist också.

    Vickan & Nenne
    Tack för trevlig lunchdejt!
    VI åkte vidare till den däringa svår-att-få-tag-på-kompisen och fikade där ganska länge, Yngla slumrade i selen 20 minuter så hade totalt sett sovit alldeles för lite under dagen. Då passade hon på att sova NOLL minuter i bilen hem... en timmes resa..

    Krya på dig Trollet!

  • snaily

    Idag vaknade Yngla alldeles för tidigt och lade av världens största prutt som gjorde att hela sängen vibrerade, jag svär att det lät högre än vad maken (eller jag) nånsin lyckas åstadkomma. Värre var att prutten åtföljdes av ett fuktigare brak om man säger så, så det blev tidig uppstigning för blöjbyte. Dessutom hade jag en liten mjölkstockning igen så fick sitta och mjölka ur länge med pipig trött Yngla liggandes i babygymmet. Efter denna jobbiga morgon sover hon nu som tur är, senare idag är det föräldragruppsträff med babymassage på schemat.

    Saknar den tiden då hon oftast sov till 10 på morgnarna! Fast å andra sidan, det var ju då vi trasslade tre timmar varje kväll med att komma till ro och somnade inte förrän efter midnatt, så nä, kanske inte ändå.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2011-04-20 09:29:19 följande:
    . Med giganto-Prick så var det babyskyddet vi köpt först för tungt att bära. Och jag för kort att spänna fast det (hurra för bas!!!).

     
    Jag har ständiga blåmärken på utsidan av knäna av att bära det där tunga babyskyddet. Men nä, ja ä int bitter!
  • snaily

    *snigelslemmar ner hela tråden*

    Cicci
    Dåligt med restaurangtips från min sida tyvärr!
    Galet galen Mallistripp du verkar ha haft förresten!

    Solskärmen jag beställde till vagnen har kommit! Ska snart ut och prova det, solen skiner igen.

  • snaily

    Fru E
    Hur har ni det? Tänker på er. Visst var det snart ni skulle tillbaka på (onödigt?) VUL?

  • snaily

    Hur många timmar per natt har era 4-månaders sovit? Tycker Ynglas nätter är alldeles för korta, 8-9 timmar med femtielva nästan-uppvak för amning, men hon sover förstås en del på dagen också, åtminstone om vi är hemma, annars blir det si och så med sömnen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!