Summan av allt fortsätter
Såg till min förskräckelse att tråden var avstängd när jag skulle skriva. Eftersom jag inte har någon vidare fantasi och vill att alla ska hitta hit till Gemmas tråd så döper jag inte om den.
Välkomna!
Såg till min förskräckelse att tråden var avstängd när jag skulle skriva. Eftersom jag inte har någon vidare fantasi och vill att alla ska hitta hit till Gemmas tråd så döper jag inte om den.
Välkomna!
Lapinette! Stackare.. Men å andra sidan är det bra att smida medans järnet är varmt, du skulle bara veta vad man lär sig leva med annars! Typ lösa lister, ouppsatta tavlor etc, etc. Lika bra att göra det med en gång även om det suger.... Sen blir det extra trevligt till nyår när allt är klart!!
God morgon tråden! Utvandraren, om du är duktig och sover så blir du nog bra till helgen. Fast Toscana, bara tanken på maten där borde höja din temperatur, mums! Vad kan man uppleva såhär års tror du? Vad ska ni göra?
Jobbet är än så länge någon sorts halvvolontärt engagemang för exportrådet, som jag tjatat om... nothing comes between me and my studies. En gång i livet har jag möjlighet att leva precis som jag vill, dvs bli jättebäst i världens svåraste språk, och klämma in en och annan pedikyr däremellan. Så jag finner mig själv i den lustiga men lyxiga situationen att jag tackat nej till en del jobb, vissa riktigt attraktiva, medan de flesta av mina klasskamrater pluggar uteslutande för att de vill ha jobb. Fast det kanske är så det brukar vara?
Lapinette: Är det inte förfärligt mörkt i Sverige nu..? Här siprrar solen fram mellan skyskraporna, en smoggrå-orange Shanghai-morgon.
Nu ska jag till skolan och högläsa "my life story", författad på kinesiska under tre tuffa timmar i går kväll.
G
Usch nu sitter Jaques Chirac och sprider sin pompösa dynga i TV5. Måste politiker vara så egenkära?
Utvandraren igen: Jag blev snurrig av avund över det där med Valrhona. Vi vill också göra julgodis men det GÅR inte när en kaka "deluxe de Suisse" (vad det nu är för nåt) kostar 30 kronor... 75g valrhona går loss på 50 :(
När vi skulle gifta oss lät kocken oss sniffa i just de där stora påsarna med valrhona-pellets, han gjorde ju vår tårta i den ljusa chokladen (mousse) med ett överdrag av den 70-procentiga (gelé). Sen fick vi en generös extra handfull med oss hem... förutom en hel liten tårta att provsmaka! Det är service.
Trollsländan, vill bara säga att jag tycker att det är otroligt coolt att du skrivit en bok!! Kommer ni ha nån sorts releasefest för den? Eller annan form av lansering?
Gemma haha, det måste jag ha, en release fest! Med massvis med champagne!
Jag såg att du var inne och hade åsikter om fotografi;) och förstod sedan efter lite mer läsning att du hade history med denne... Tänk att man kan ha en hel tråd som handlar om saker man inte har någon som helst koll på och komma undan med det?! Alla tror på vad man säger. Hoppas du förstår vad jag menar och jag hoppas också jag får bort det som inte är rätt.
Oj.. Det känns som om jag är vaken mitt i natten, men klockan är bara 21.30. Så blir det visst när man är sjuk! Jag har bestämt mig för att skippa Italien i helgen, för att inte riskera Paris med J nästa vecka. Är fortfarande inte helt pigg, och att resa med jobbet blir aldrig på latsidan! Även om det suuuuuuger! Och jag som skulle bunkra med parma och parmesan och olivolja! Suck! HATAR att vara sjuk, tillråga på allt har vår TV fått för sig att gå och dö... Den är typ 2,5år, flatscreen, med vad jag gissar 2 års garanti... GRRRR. Och nu som jag desperat behöver passiv underhållning! Ska kolla upp garantin i morgon! Jaha! Detta blev ju ett helpositivt inlägg... Håll till godo!
Trollsländan! Tummen upp för releasefest med Champis! Och ny, läcker, allt för dyr outfit!
Gemma! Ska jag fixa ett kilo till dig med? Kan säkert skicka till dina föräldrar i Skåne, så att du kan släpa med det tillbax till Kina. Om nu mirakelmannen levererar vill säga......
Trollsländan! Jag gav länk till sajten med dina bilder till en tjej som skulle ha krona! Du var så fin, hoppas det var ok!